Dimarts, 25 Juny 2019

Societat

Atención.

Medio de comunicación digital se traspasa por no poder atender.

Posted On Divendres, 21 Juny 2019 14:48 Escrit per

L'Ajuntament d'Ontinyent promou el reciclatge de dispositius elèctrics i electrònics sumant-se a la campanya “Recicla els teus aparells” impulsada per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, i que compta amb el recolzament de diverses entitats. En concret, un equip de “bici-informadors”, identificats amb la imatge de la campanya, recorreran els carrers d'Ontinyent el proper 25 de juny per informar a la ciutadania la transcendència per als ecosistemes de reciclar estos productes.

Posted On Dimecres, 19 Juny 2019 14:30 Escrit per

L'Ajuntament d'Ontinyent a través de la Regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs d'Instagram Creatiu per al proper 25 i 27 de juny al Soterrani de les Idees.

Posted On Dimarts, 18 Juny 2019 14:03 Escrit per

L'Ajuntament d'Ontinyent, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, ha iniciat estos dies el pla de neteja intensiva i desinfecció de tots els carrers del casc urbà de cara als mesos d’estiu.

Posted On Divendres, 14 Juny 2019 17:21 Escrit per

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha fet públic aquest matí en roda de premsa quina va a ser l’estructura política que va a tenir el nou Govern Municipal de la ciutat.

Posted On Dijous, 13 Juny 2019 14:26 Escrit per

L’Ajuntament d’Ontinyent ha incorporat dos drons d’última tecnologia als equipaments de la Policia Local, per tal de millorar la seguretat de la ciutadania.

Posted On Dimarts, 11 Juny 2019 14:43 Escrit per

Milers de persones d’Ontinyent i totes les comarques centrals gaudien aquest passat cap de setmana de la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent organitzada al carrer José Iranzo i el pàrking adjacent al CEIP Martínez Valls per l’Ajuntament i la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal, amb la col·laboració d’establiments de comerç i hosteleria i associacions com AHVAL, Comerç IN o SOC.

Posted On Dilluns, 10 Juny 2019 16:15 Escrit per
Pàgina 1 de 18

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM