Dimecres, 30 Novembre 2022

Societat

El Campus de la Universitat de València (UV) a Ontinyent homenatjava aquest dimarts la desapareguda professora, escriptora i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua Carme Miquel i Diego, dedicant-li el nom de la seua biblioteca.

Posted On Dimarts, 29 Novembre 2022 16:29 Escrit per

L'Ajuntament d'Ontinyent ultima els preparatius perquè la festa del “Bou en corda”, que es celebrarà la propera setmana al marc de les Festes Patronals en Honor a la Puríssima Concepció, puga transcórrer amb normalitat i sense incidents.

Posted On Dimarts, 29 Novembre 2022 16:22 Escrit per

Ontinyent exigia aquest divendres un jutjat exclusiu d’atenció a la violència de gènere dins les seues mobilitzacions amb motiu del 25-N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Posted On Dimarts, 29 Novembre 2022 16:20 Escrit per

La Secretària General d’Ontinyent Ens Uneix, Natàlia Enguix, ha fet una crida a la ciutadania a eixir al carrer aquest 25-N per defensar els jutjats contra la violència de gènere a la ciutat.

Posted On Dimarts, 29 Novembre 2022 16:16 Escrit per

Aquest dilluns, el diputat de Compromís al Congrés i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Joan Baldoví, participava en una jornada de treball orientada al sector industrial, en la qual es reunia a Ontinyent amb l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana, ATEVAL, presidida per Pepe Serna, i a Aielo de Malferit amb representants del Clúster territorial d'Innovació i Sostenibilitat, INNOVALL, presidit per Rafa Pla, a més de visitar l'empresa Vidrios San Miguel.

El diputat, acompanyat pel Secretari Autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero, el Director General de Tributs, Rafa Beneyto, i el portaveu municipal de Compromís per Ontinyent i candidat a l'Alcaldia, Nico Calabuig, recollia en les diferents reunions les demandes del tèxtil i la innovació, sectors claus a Ontinyent, la Vall d'Albaida i el País Valencià, en relació amb els costos de l'energia per a la indústria, la necessitat de perfils professionals industrials i la incorporació de criteris de qualitat en les contractacions de l'Administració pública amb les empreses.

En paraules del diputat al Congrés, Joan Baldoví, "la indústria tèxtil i el sector de la innovació són fonamentals per a la creació de riquesa al nostre País, i de forma molt clara en les Comarques Centrals Valencianes.

Posted On Dimarts, 29 Novembre 2022 16:09 Escrit per

Ontinyent serà seu el 1 d’abril de 2023 de la XXXIV Trobada d’Escoles en Valencià de La Vall d’Albaida.

Posted On Divendres, 25 Novembre 2022 18:26 Escrit per

Auxiliars de conversa i alumnat Erasmus residents a la zona i provinents d'Estats Units, Canadà, Regne Unit, Alemanya, França i Turquia participaven en la vesprada d’aquest dijous en l’activitat ”Gent del món per Ontinyent”, una trobada que tenia lloc a l’IES Pou Clar, seu de l’Escola Oficial d’Idiomes “Empar Granell” d’Ontinyent i La Vall d’Albaida.

Posted On Divendres, 25 Novembre 2022 18:24 Escrit per

L’Ajuntament d’Ontinyent lidera el projecte europeu “Digitourism” (Intelligent Tourism Destinations) en el que participen un total de 4 entitats d’Espanya, Itàlia i Croàcia, i amb el que es preten millorar les capacitats dels municipis per desenvolupar projectes turístics basats en la cultura, digitalització i sostenibilitat.

Posted On Divendres, 25 Novembre 2022 18:21 Escrit per
Pàgina 1 de 184
pasos segurs

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM