Diumenge, 28 abril 2024

Una multitudinària festa d’encesa de l’arbre inicia la campanya “Ontinyent Il·lusiona”

Posted On Dilluns, 11 Desembre 2023 19:03 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Una multitudinària festa d’encesa de l’arbre amb “la llum de nadal” servia aquest passat dissabte per donar inici a “Ontinyent Il·lusiona”,

la campanya posada en marxa per l’Ajuntament en la col·laboració de diverses associacions locals per promoure l’activitat comercial i cultural a la ciutat durant les properes setmanes.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, animava a la ciutadania d’Ontinyent i les comarques veïnes a gaudir de les nombroses activitats que tindran lloc a les properes setmanes. Jorge Rodríguez destacava que l’activitat d’aquest dissabte “ha suposat una forma bonica de començar el nadal, convidar a totes i tots a gaudir de la nostra intensa programació nadalenca, i recordar a totes i tots que apostar pel nostre comerç en estes dates és apostar per Ontinyent”, remarcava.

En la mateixa línia es pronunciava la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, qui mostrava la seua satisfacció “per l’ambient que hem tingut aquest dissabte en l’inici d’una programació molt coral, a la que comptem amb la participació d’entitats com Comerç IN, Soc, l’associació de Reis Mags, l’associació veïnal del Llombo o el col·legi Santa Maria. Des d’ací convidem als xiquets i xiquetes i les seues families a gaudir de tot allò que hem preparat per a estes dates”, manifestava. L’encesa de l’arbre incloïa la desfilada de la llum a càrrec dels “güendos del Nadal” des de la plaça Sant Francesc fins la plaça de la Concepció, amb xiquets i xiquetes amb fanalets, on s’encenia l’arbre i on es comptarà estos dies amb una gran bola de nadal decorativa on veïnat i visitants es poden fer fotografies.

Activitats per a aquest cap de setmana

A la mateixa plaça de la Concepció s’inaugurarà aquest divendres a les 18:30 hores un “Mercat de Nadal” amb casetes de fusta i elements decoratius que referencien a l’ambient nadalenc als països del nord d’Europa.

També aquest divendres a la mateixa plaça de la Concepció començarà la programació del Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent, que presentava recentment la seua coordinadora, la regidora de Festes i Tradicions, Àngels Muñoz, i que comptarà amb 10 companyies que posaran en escena 12 espectacles en els diferents barris de la ciutat. L’espectacle inaugural “Karpaty” de la companyia Troupe Malabo combinarà circ, clown amb música en directe des de les 19:00 hores. Aquest dissabte 16 continuarà el festival amb una doble sessió (12:30h i 18:·0h) al parc Pere IV amb l’espectacle “White Bottom” (Ci. Ramiro Vergaz), "amb piruetes, humor, malabars i un trampolí ens faran gaudir i riure molt", explicava Muñoz.

Finalment, altra activitat per a aquesta setmana, de la ma en aquest cas de l’Associació Amics dels Reis Mags, serà la visita dissabte 16 de desembre del carter reial visitarà els barris del Llombo, Sant Rafel i Sant Josep amb el tradicional “trenet”. Tota la programació es pot consultar a la web www.ontinyent.es així com a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Llegir 198 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM