Dissabte, 27 abril 2024

El PSOE exigeix a Rodríguez desbloquejar les obres paralitzades del col·legi Martínez Valls

Posted On Dimarts, 12 Setembre 2023 10:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

José Antonio Martínez demana a Rodríguez millor control en l'execució de l'Edificant i que exigisca a la Generalitat garanties sobre la inversió prevista en curs 2023-2024 per a Ontinyent

 

La tornada a escola implica una revisió de les infraestructures. En el deure i haver-hi, el grup municipal socialista enlletgeix al govern municipal d'Ens Uneix la seua paràlisi davant la situació que suporten els alumnes de Martínez Valls que no han començat el nou curs amb el centre reformat, tal com estava previst. El portaveu José Antonio Martínez ha exigit a l'alcalde que fixe un full de ruta precís i clar respecte a les obres pendents en el Pla Edificant i les millores aprovades en el pressupost de 2023 per l'anterior govern de Ximo Puig.

«L'Ajuntament ha estat de braços caiguts, sense donar explicacions sobre la paralització de les obres del Col·legi Martínez Valls, de la qual vam haver d'assabentar-nos per la premsa el mes de juny i novament ara. Per tant, exigim que Rodríguez explique què es farà des d'ara amb detalls», va indicar. L'edil socialista va reclamar tant al govern municipal com al del Consell, ara del PP, "que tan bona sintonia demostren", que donen resposta a la planificació i opina que és un despropòsit demorar un altre curs escolar.

Per a després de la passada Pasqua estava previst que els alumnes del CEIP Martínez Valls van abandonar l'aulari prefabricat i van tornar al centre. Res d'això va ocórrer. I tampoc han començat el curs 23/24 en les seues instal·lacions perquè les obres estan parades. Però no sols parades, alguns proveïdors han començat a retirar els seus materials.

El portaveu del PSPV a l'Ajuntament d'Ontinyent, José Antonio Martínez, ha exigit a l'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i al conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, que "desbloquegen" la paralització de les obres del Col·legi Martínez Valls, i garantesquen la completa execució del pla Edificant i ha reclamat que s'executen els centres educatius "pendents" a Ontinyent. En qualsevol dels casos, hauria de garantir-se que el trasllat s'efectués entorn del pròxim Nadal, per a evitar els trastorns que l'alumnat d'aquest centre estan suportant.

"Rodríguez ha de reclamar al president de la Generalitat totes i cadascuna de les inversions previstes per a la ciutat i Rovira ha de donar explicacions i calendari les actuacions del Col·legi Martínez Valls i de les necessitats en els centres educatius d'Ontinyent, incloent-hi tots els centres pendents", ha insistit.

Llegir 246 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM