Dissabte, 23 Febrer 2019

Esports

Ontinyent acollirà el pròxim 3 de març la seua II Cursa de la Dona, que tractarà de superar l’èxit de la primera edició, a la qual es va comptar amb 1.400 participants. 

Posted On Dimarts, 12 Febrer 2019 16:45 Escrit per

Milers de persones gaudien ahir a Ontinyent d’un “superdiumenge esportiu”. Competicions de modalitats molt diverses reunien esportistes i espectadors de tota Espanya en diversos escenaris.

Posted On Dilluns, 11 Febrer 2019 17:42 Escrit per

La “Champions League” de la Pilota Valenciana arriba per primera vegada a Ontinyent.

Posted On Dijous, 31 Gener 2019 18:56 Escrit per

El VI Cross “Ciutat d’Ontinyent”, a celebrar el proper 10 de febrer al passeig de Benarrai, serà puntuable per al Campionat d’Espanya individual.

Posted On Dimecres, 30 Gener 2019 17:28 Escrit per

600 xiquets i xiquetes, 15 àrbitres, trofeus i atraccions lúdiques formaran part este dissabte 26 de la festa de l'esport base per celebrar que finalitza la I Fase dels Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana.

Posted On Divendres, 25 Gener 2019 16:38 Escrit per

El Club Triatló Ontinyent ja ha obert el termini d’inscripcions per al IX Duatló Ciutat d’Ontinyent, que es disputarà el pròxim diumenge 10 de març a la capital de la Vall d’Albaida.

Aquesta vegada, la prova presenta multituds de novetats, entre les que destaquen la finalitat solidària de l’esdeveniment gràcies a la recaptació de fons en benefici de l’Associació Càncer Ontinyent ANIMA. Amb l’objectiu de col·laborar amb aquesta entitat, l’organització del Club Triatló Ontinyent ha decidit destinar un euro de cada dorsal a la causa, així com els diners recaptats gràcies als patrocinadors un cop s’hagen cobert les despeses derivades de la celebració de la prova.

A més, es posa a disposició de totes i tots aquells que vulguen col·laborar el ‘Dorsal 0’, amb el qual es podrà realitzar un donatiu de tres euros que es destinaran directament a l’associació ANIMA.

Pel que fa al desenvolupament de la prova, enguany s’ofereixen dues distàncies, les quals podran realitzar-se de manera individual o per relleus en parelles, on cadascun dels participants realitzarà una de les dues disciplines que composen el duatló: l’atletisme i el ciclisme. D’una banda, la distància Sprint, habitual els últims anys al Duatló Ciutat d’Ontinyent, estarà formada per la suma de 4’5 kilòmetres de carrera a peu per les immediacions del Poliesportiu Municipal i el barri del Llombo, un circuit de 18 kilòmetres de ciclisme en direcció a Fontanars dels Alforins per la CV-660 i, finalment, 1’5 kilòmetres de carrera a peu en un circuit que anirà des del mateix Poliesportiu, on es trobarà la zona de transicions, fins a la Universitat per a finalitzar en la pista d’atletisme.

Respecte de la distància Super Sprint, aquesta s’incorpora enguany al Duatló Ciutat d’Ontinyent. Amb circuits més curts, la prova estarà formada per 2’5 kilòmetres de carrera a peu en un primer segment, 10 kilòmetres de ciclisme i 1’5 kilòmetres de carrera a peu, fent servir el mateix recorregut per a ambdues proves.

D’aquesta manera, dissenyant el IX Duatló Ciutat d’Ontinyent amb possibilitat de disputar dues distàncies diferents per parelles o individualment, el Club Triatló Ontinyent aposta per apropar el duatló i el triatló a esportistes tant amateurs com especialitzats, aprofitant el caràcter popular de la prova per col·laborar, colze a colze, amb l’associació ANIMA.

Posted On Dijous, 24 Gener 2019 16:41 Escrit per

Ontinyent formarà part per segon any consecutiu al circuit solidari “Run Càncer”, organitzat per l’Associació Espanyola contra el Cancer-AECC de València i considerat el circuit carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa.

Posted On Dimecres, 16 Gener 2019 17:05 Escrit per

L'Ajuntament d'Ontinyent millora les instal·lacions esportives de la ciutat.

Posted On Divendres, 11 Gener 2019 15:11 Escrit per
Pàgina 1 de 6

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM