Dijous, 25 abril 2019

Esports

Ontinyent tornarà a ser epicentre del món esportiu amb la celebració del I Campionat d’Espanya Cadet de Jiu-Jitsu i el XIX Trofeu Aleví Nacional de Futbol-8 “Ciutat d’Ontinyent”.

Posted On Dijous, 11 abril 2019 16:02 Escrit per

Davant de tots els fets esdevinguts durant les últimes setmanes en l’Ontinyent Club de Futbol, les penyes Frente Botifarra, Supporters Blanquinegres i Penya la Torreta ens veiem en l’obligació de realitzar aquest comunicat de forma conjunta.

Posted On Dilluns, 08 abril 2019 09:48 Escrit per
Davant la decisió presa de liquidar l'Ontinyent CF, que dissabte passat va complir 88 anys d'història, un grup de socis del club ontinyentí s'ha mobilitzat per exigir al president de l'entitat tèxtil, Luis Ortiz Montero, que convoque una Assemblea Extraordinària per explicar als socis i aficionats en general la mesura presa que ha provocat la desaparició del club de la Vall d'Albaida. Una petició de ple dret basada en l'article 21 dels estatuts del club el qual afirma que "l'Assemblea General Extraordinària serà convocada pel president, per iniciativa pròpia o a petició de la Junta Directiva o del 10% almenys, dels socis en nombre (totes les persones majors d'edat que prèvia sol·licitud siguin admeses i satisfaci la quota social establerta). Per això, des de hui divendres s'ha repartit, entre les penyes de l'Ontinyent CF, fulls per recollir signatures de tots els socis de l'Ontinyent CF que ho desitgen amb el ferm propòsit d'arribar al 10% requerit per demanar la pertinent assemblea general.
 
En Ontinyent, a divendres 5 d'abril de 2019.
Posted On Divendres, 05 abril 2019 09:30 Escrit per

L’Ajuntament d’Ontinyent va a completar la creació d’una gran zona d’oci esportiu junt a l’espai verd de Benarrai amb la creació d’una pista de futbet, altra de patinatge i un pàrking per al voltant de 25 cotxes.

Posted On Dissabte, 23 Març 2019 10:17 Escrit per

El passat diumenge, 10 de març, el Poliesportiu municipal de la ciutat va acollir la novena edició del Duatló Ciutat d’Ontinyent.

Posted On Dimarts, 12 Març 2019 16:17 Escrit per

Fins a 5 dones vinculades a l’esport femení d’elit exercien de madrines del projecte “Esport i Dona” posat en marxa per la regidoria d’Esports d’Ontinyent.

Posted On Dilluns, 04 Març 2019 16:27 Escrit per

Una taula rodona reunirà aquest divendres a Ontinyent a destacades dones vinculades a l’esport d’élite femení.

Posted On Divendres, 01 Març 2019 08:34 Escrit per

Ontinyent acollirà el pròxim 3 de març la seua II Cursa de la Dona, que tractarà de superar l’èxit de la primera edició, a la qual es va comptar amb 1.400 participants. 

Posted On Dimarts, 12 Febrer 2019 16:45 Escrit per
Pàgina 1 de 6

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM