Dijous, 17 Octubre 2019

Esports

L’Ajuntament d’Ontinyent segueix avançant en les millores projectades per la regidoria d’Esports al Trinquet Municipal, on el proper diumenge tindrà lloc una nova partida profesional de Pilota Valenciana. El regidor d'Esports, Óscar Borrell, explicava que “dins l'aposta del Govern d’Ontinyent per l’esport, la Pilota Valenciana ha de ser tractada amb estima com a l’esport autòcton que és, i per això és important que una reivindicació històrica dels pilotaris com és la millora de l’enllumenat del trinquet puga ser duta a terme”. L'actuació que ha eixit esta setmana a licitació per 55.000 euros més IVA, subvencionats al 80% per la Generalitat Valenciana, també servirà per millorar l’enllumenat del frontó cobert, el descobert i el camp de tir, tot acompanyat de l'estalvi energètic que suposarà el pas a enllumenat de tipus LED.

Nova partida professional

Óscar Borrell destacava també que, pocs dies abans de la celebració de la festa dels valencians i valencianes, el trinquet acollirà una nova partida professional de pilota. Serà aquest diumenge 6 d'octubre, al marc de la Copa Caixa Popular-Trofeu Diputació de València de Raspall, que enfrontarà a les 11:30 hores a Moltó i Lorja contra Ian i Roberto, precedida d’una partida del Club de Pilota Valenciana d’Ontinyent a les 10:00 hores. El regidor destacava que "des de l'Ajuntament volem treballar per impulsar també esports alternatius als majoritaris, el nostre esport tradicional està molt viu i comptar amb les millors condicions possibles i amb l’atractiu de partides com aquesta pensem que són molt bones noticies per fomentar la seua pràctica”, concloïa.

Posted On Dimarts, 01 Octubre 2019 15:35 Escrit per

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i representants dels tres clubs de futbol d’Ontinyent signaven esta setmana el conveni de cessió d'ús de l'estadi El Clariano per a la temporada 2019/2020.

Posted On Dimecres, 25 Setembre 2019 16:07 Escrit per

Dos arbitres professionals de futbol obriran aquest dimarts 24 de setembre la programació de l’Escola de Famílies d’Ontinyent, on es conjugarà l’esport i l’educació.

Posted On Dimarts, 24 Setembre 2019 08:24 Escrit per

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat aquesta setmana les obres de creació de les noves zones esportives del mirador de Pere IV i el Parc de Sant Rafel.

Posted On Dimecres, 07 Agost 2019 10:39 Escrit per

El personal del poliesportiu municipal d’Ontinyent ha salvat hui la vida d’un esportista amb ajuda d’un dels desfibriladors equipats per l’Ajuntament en diverses instal·lacions públiques per tal de poder atendre situacions d’emergència d’aquest tipus.

Posted On Dimecres, 24 Juliol 2019 17:45 Escrit per

Les 24 hores esportives d'Ontinyent reuniran a més de 2.300 esportistes vinguts de vàries províncies.

Posted On Divendres, 12 Juliol 2019 14:30 Escrit per

L'Ajuntament d'Ontinyent ha iniciat les obres per a la creació d'una nova zona esportiva de 1032m2 al mirador de Pere IV.

Posted On Divendres, 12 Juliol 2019 14:29 Escrit per

Els esportistes locals i els seus clubs seran un any més els protagonistes de la Gala de l’Esport d’Ontinyent, un esdeveniment que tindrà lloc aquest divendres 5 de juliol a les 19:30 hores al Teatre Echegaray i que servirà per culminar la temporada esportiva 2018/2019 a la ciutat. 

Posted On Dijous, 04 Juliol 2019 16:07 Escrit per
Pàgina 1 de 8

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM