Dissabte, 27 abril 2024

Ontinyent projectarà en FITUR la seua gastronomia com element d’atracció turística

Posted On Divendres, 19 Gener 2024 08:56 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Potenciar la gastronomia com element d’atracció turística al voltant del qual articular les visites a Ontinyent.

Aquest serà l’objectiu de la participació de la ciutat a FITUR, la fira turística internacional que es celebrarà la propera setmana a les instal·lacions d’IFEMA a Madrid. La regidora de Turisme, Mª José Alhambra, explicava que “la gastronomia a Ontinyent ha experimentat un gran creiximent als últims anys i té un gran potencial com a motor d’atracció turística. Volem que les persones que ens visiten tinguen present que poden acudir a Ontinyent a dinar o sopar i també aprofitar per gaudir de la resta d’atractius de la ciutat, i no sols a l’inrevés”, apuntava.

A tal efecte, des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha estat treballant conjuntament amb l’associació d’hostelers AHVAL en la creació d’una marca gastronòmica local per potenciar el sector. La regidora de l’àrea i Vicepresidenta 1ª de la Diputació de València, Natàlia Enguix, exposava que identificar els establiments hostalers de la ciutat amb una gastronomia de qualitat por ser molt positiu per impulsar un sector, l’hostaler, que té un important impacte a la ciutat, on comptem amb més de 150 establiments. Alguns d’ells ens acompanyaran en la presentació de la marca que tindrà lloc la propera setmana en el stand a FITUR de la Diputació, que també col·laborarà en l’acte a través de l’àrea de Turisme”, assenyalava.

Així, dimecres 24 de gener a les 18:30 hores, tindrà lloc la presentació d’esta marca conjuntament amb una degustació de plats elaborats per establiments d’AHVAL i el repartiment d’un centenar de caixes amb degustacions de diverses clases d’embotit tradicional local envasats al buit. Mª José Alhambra apuntava que “el turisme cada volta és més vivencial, no sols comporta gaudir dels espais naturals i monuments, que com sempre també anem a oferir a les persones visitants, sinò que molta gent busca experiències, i la gastronomia és en sí tota una experiència que volem que siga un potent element d’atracció. La qualitat i quantitat de l’oferta dels nostres hostelers ens permet fer-ho”, manifestava.

Llegir 224 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM