Diumenge, 25 Octubre 2020
Redacción

Redacción

Divendres, 23 Octubre 2020 18:39

Ontinyent despliega el tapiz

La gimnasia rítmica de la Comunidad Valenciana se prepara para la Fase Provincial y Autonómica.

Com tots sabeu, la Direcció General de Salut Pública i Addiccions mitjançant escrit de data 21 d'octubre revoca la resolució prèvia d'autorització en la qual permetia l'accés de 800 persones per a presenciar el partit de competició entre l'Ontinyent 1931 Club de Futbol i el Club de Futbol Atlètic Muro, el proper diumenge dia 25 d'octubre, pel fet que la situació epidemiològica en el municipi d'Ontinyent s’ha situat en Risc Alt.

L’Acord Territorial per l’Ocupació Ontinyent-Ibi-Alcoi (ACTAIO) ha iniciat aquest mes d’octubre la seua V Fase, que es desenvoluparà fins al 31 de març de 2021

L’Ajuntament d’Ontinyent està preparant una tercera tanda dels xecs consum “Tornem Junts”, inclosos a la campanya "Queda’t a Ontinyent. Compra a casa" per la reactivació econòmica local.

Al voltant de mig centenar de persones participaven aquest dijous a Ontinyent en la primera de les activitats del procés de participació previ a la redacció del nou Pla de Residus de la ciutat.

L’Ajuntament d'Ontinyent ha disposat un protocol de seguretat específic per a la festivitat de Tots Sants al cementeri municipal, i ha reforçat el servei de transport gratuït al camp sant per evitar massificacions i afavorir les visites en diferents dies i horaris.

L’alcalde d'Ontinyent,  ha visitat hui les obres executades per l’Ajuntament al CEIP Lluis Vives al marc del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat amb la implicació i treball del consistori ontinyentí, i que han suposat una inversió de 240.000 euros iva inclòs.

La Fundació Bancària “La Caixa” ha donat 5.000 euros a l’Ajuntament d’Ontinyent per a col·laborar al finançament del servei municipal de menjar a casa per a menors.

Els ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent i la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida, COEVAL, han presentat aquest dimecres un Projecte de Transformació Empresarial posat en marxa de manera conjunta per millorar la competitivitat de les empreses locals.

L’Ajuntament d’Ontinyent s'acollirà a la convocatòria d'ajudes autonòmiques publicades aquest dimecres per la Generalitat Valenciana, per donar suport a accions d’impuls al comerç local ja executades davant la Covid-19, per import de fins al 90% de les despeses justificades, amb un màxim de 300.000 euros.

Pàgina 1 de 149

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM