Dijous, 17 Octubre 2019
Redacción

Redacción

L’Ajuntament d’Ontinyent està intensificant la lluita contra el mosquit tigre davant la seua proliferació a les últimes setmanes, degut a les altes temperatures registrades després de l’episodi de DANA registrat en setembre.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert aquest dimarts al pas de vehicles el Camí de la Clariana, un dels més afectats per la DANA del passat mes de setembre.

Una partida professional de pilota, un concert i un contacontes obrien aquest diumenge a Ontinyent la programació d'activitats per commemorar el “9 d'octubre” organitzada per l'Ajuntament d'Ontinyent.

L’alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha animat a la ciutadania a beure Aigua d’Ontinyent "perquè és el producte natural més nostre, un producte qualitat i una eina per lluitar contra el canvi climàtic”.

Amb les últimes aportacions de les entitats ciutadanes i la Comissió de Patrimoni, el Govern d’Ontinyent ha donat per definitiu el projecte de remodelació de la Glorieta, amb un pressupost d’1,6 milions d’euros.

L’Ajuntament d’Ontinyent segueix avançant en les millores projectades per la regidoria d’Esports al Trinquet Municipal, on el proper diumenge tindrà lloc una nova partida profesional de Pilota Valenciana. El regidor d'Esports, Óscar Borrell, explicava que “dins l'aposta del Govern d’Ontinyent per l’esport, la Pilota Valenciana ha de ser tractada amb estima com a l’esport autòcton que és, i per això és important que una reivindicació històrica dels pilotaris com és la millora de l’enllumenat del trinquet puga ser duta a terme”. L'actuació que ha eixit esta setmana a licitació per 55.000 euros més IVA, subvencionats al 80% per la Generalitat Valenciana, també servirà per millorar l’enllumenat del frontó cobert, el descobert i el camp de tir, tot acompanyat de l'estalvi energètic que suposarà el pas a enllumenat de tipus LED.

Nova partida professional

Óscar Borrell destacava també que, pocs dies abans de la celebració de la festa dels valencians i valencianes, el trinquet acollirà una nova partida professional de pilota. Serà aquest diumenge 6 d'octubre, al marc de la Copa Caixa Popular-Trofeu Diputació de València de Raspall, que enfrontarà a les 11:30 hores a Moltó i Lorja contra Ian i Roberto, precedida d’una partida del Club de Pilota Valenciana d’Ontinyent a les 10:00 hores. El regidor destacava que "des de l'Ajuntament volem treballar per impulsar també esports alternatius als majoritaris, el nostre esport tradicional està molt viu i comptar amb les millors condicions possibles i amb l’atractiu de partides com aquesta pensem que són molt bones noticies per fomentar la seua pràctica”, concloïa.

Ontinyent retrà homenatge el proper 9 d'Octubre als alcaldes i alcaldesses que ha tingut la ciutat durant els 40 anys transcorreguts des de les primeres eleccions democràtiques a Espanya, el 3 d’abril de 1979.

Un grup inversor xinés del sector de cosmètica estudia implantar un centre logístic en Ontinyent.

La ciutat d’Ontinyent se suma hui divendres a les protestes que estan tenint lloc a 150 països per reivindicar accions contra el canvi climàtic.

L’Ajuntament d'Ontinyent ha habilitat un camí provisional de 1 kilòmetre per donar alternativa de pas als veïns i veïnes del Camí del Pont del Rei, greument afectat per la DANA.

Pàgina 1 de 66

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM