Diumenge, 26 Mai 2024
Redacción

Redacción

L’espectacle “Por fin solo” de l’actor Carles Sans, un dels 3 components del mític grup comediant “Tricicle”, comptarà amb un gran ambient per a la seua representació aquest diumenge a les 19:00 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent.

Potenciar la gastronomia com element d’atracció turística al voltant del qual articular les visites a Ontinyent.

L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir a la instal·lació de 7 noves zones de compostatge per reaprofirtar els residus dels parcs i jardins de la ciutat.

La segona edició del Mercat de Nadal d’Ontinyent conclou amb èxit de participació de públic i de compres.

Millorar la connexió entre els barris de El Llombo i Poble Nou amb la instal·lació d’una escala mecànica i crear un nou espai gastronòmic per a revitalitzar el Mercat Municipal.

Ontinyent invertirà un total de 131.700 € en el projecte Trèvol durant l’any 2024.

La Plaça de la Concepció s’omplia aquest divendres de gom a gom per rebre la il·lusió i la màgia de Nadal amb l’inici del dotzé Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent i el Mercat de Nadal del comerç local.

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous sense cap vot en contra (12 vots a favor d’Ens Uneix i 8 abstencions de Compromís, PP, PSOE i VOX) el pressupost municipal per a 2024,

Ontinyent acollirà des d’esta setmana la que serà la seua VII Mostra de Cinema de Medi Ambient d'Ontinyent (MOCMAO),

Una multitudinària festa d’encesa de l’arbre amb “la llum de nadal” servia aquest passat dissabte per donar inici a “Ontinyent Il·lusiona”,

Pàgina 1 de 337

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM