Dilluns, 17 Febrer 2020
Redacción

Redacción

PROGRAMACÓN DEL VIERNES 07 AL JUEVES 13 DE FEBRERO DEL 2020

L’Ajuntament d’Ontinyent presentarà el proper dimecres 19 de febrer el seu I Pla Estratègic de Joventut. Serà en un acte públic en el Centre Cultural Caixa Ontinyent a partir de les 19:30 hores, on es comptarà amb la participació de la jove promesa de la interpretació ontinyentina Paula Albert.

La plantilla de la Policia Local d’Ontinyent participava esta setmana en dos cursos formatius, sobre RCP (reanimació cardio pulmonar) i accessibilitat al disseminat.

Iván Martínez Català i Cristina Codina Ortolà, regidors a l’Ajuntament de Benicolet per l’agrupació d’electors “Benicolet Suma” s’han integrat a La Vall Ens Uneix, que arriba així als 30 regidors i regidores a la comarca, a més de comptar amb el Diputat Provincial per la demarcació (Joan Sanchis).

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha lamentat “la relliscada” del grup municipal de Compromís en les seues crítiques al voltant de la piscina coberta.

El model de “calefacció intel·ligent” recentment aplicat al CEIP La Solana d’Ontinyent s’estendrà ara al IES Pou Clar, després que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament haja donat llum verda al projecte d’execució de les obres incloses al Pla Edificant que executa el consistori amb fons de la Generalitat, per un import de 220.662,71 euros.

L’Ajuntament d’Ontinyent crearà un nou anell ciclopeatonal que connectarà l’IES l’Estació, el poliesportiu i el nou hospital amb la coneguda com a “ruta del colesterol” i el passeig de Benarrai.

Dins del procés de renovació parcial dels membres del òrgans de govern de Caixa Ontinyent, el Patronat de la Fundació Universitaria de la Vall d'Albaida ha designat en la reunió de hui dos consellers generals per a l’assemblea de Caixa Ontinyent, per un període de mandat de 6 anys.

 El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet té molt a prop el pas a la Fase Classificatòria. Encara que queden cinc jornades per finalitzar la Fase Regular, una victòria el pròxim dissabte seria suficient per a assegurar el pas matemàtic a la següent fase. Així el partit que es jugarà al pavelló d’Ontinyent, a les 18.45, contra el CNB Xàtiva, es preveu com molt intens i emocionant.

Pàgina 1 de 85

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM