Dissabte, 23 Setembre 2023
Redacción

Redacción

Aquest dijous ha tingut lloc a les portes del CEIP Carmelo Ripoll d’Ontinyent una roda de premsa de valoració de l’inici del curs escolar.

José Antonio Martínez demana a Rodríguez millor control en l'execució de l'Edificant i que exigisca a la Generalitat garanties sobre la inversió prevista en curs 2023-2024 per a Ontinyent

Amb la tornada a la rutina, des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, s’han représ les activitats i entre elles, trobem diverses novetats com són les càpsules formatives destinades a associacions i entitats ontinyentines que han organitzat des d’aquest organisme.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat a la unió temporal d’empreses Globalklee SLU i Levantina Enginyeria les obres del projecte del nou IES l’Estació, per un import de 15.374.600 euros, iva inclós.

El polifacètic humorista Lusis Piedrahita és el cap de cartell de la programació cultural municipal al Teatre Echegaray i la Sala Gomis per a l'últim quadrimestre de l'any, amb el seu monòleg "Es mi palabra contra la mía".

Ontinyent reprendrà els propers 3 caps de setmana el seu "Festival de Primavera", una iniciativa posada en marxa per l'Ajuntament amb la col·laboració de les associacions Comerç IN i SOC Ontinyent Comerços i Serveis per tal d'impulsar l'economia i la cultura locals, que viurà així la seua II edició, i que comptarà amb diferents activitats de teatre, dansa i animació de carrer.

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Isaura Navarro, ha visitado las instalaciones de EcoAqua, pionera a nivel europeo en el reciclado de colchones.

La seu de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida acollirà aquest dimecres, 22 de març, a les 18.00 h una taula redona sobre formació i ocupació organitzada des del PSPV-PSOE d’Ontinyent.

La Regidoria d’Enllumenat ha iniciat els treballs de reparació de les bases de 42 fanals situats al Barri de Sant Josep, que presentaven problemes d’oxidació i perill de caiguda.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent dedicarà aquest dissabte de vesprada una ruta teatralitzada a la Duquessa d’Almodòvar, dins la programació d’activitats amb motiu de la commemoració del “8 de març” a la ciutat.

Pàgina 1 de 336

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM