Dimarts, 18 Gener 2022
Redacción

Redacción

L’Ajuntament d’Ontinyent organitzarà el proper 25 de gener un nou taller per explicar a la ciutadania els canvis introduïts al projecte de la nova Plaça de la Concepció, al marc del procés participatiu impulsat pel consistori de manera prèvia a la remodelació d’aquest espai.

El museu MAOVA d’Ontinyent acull des d’esta setmana l’exposició "Històries de Resiliència" de l’ONG “Infancia sin Fronteras”.

La Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida ha passat a assumir la gestió dels serveis socials de 21 localitats de la comarca.

La gratuïtat del servei de bus urbà a Ontinyent ha servit per multiplicar per quatre el seu ús per part de la ciutadania.

L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir a canviar la bomba d’impulsió d’aigua de l’estany de la zona verda de Benarrai, després de l’avaria per desgast de la que venia funcionant ininterrompudament des de la creació d’aquest llac artificial d’al voltant de 300 m2.

Ontinyent promocionarà a FITUR el Itineraris de la Memòria Democràtica com a recurs turístic.

El Circuit Ricardo Tormo de Xest ha acollit la primera prova del calendari de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2022.

Un acord entre l’Ajuntament d'Ontinyent, el Col·legi La Concepció i el Club Martínez Valls Bàsquet permetrà potenciar l’ús del Pavelló esportiu Fernando Rubio Gimeno, inaugurat en 2019 al centre educatiu amb el mecenatge de l’empresari Juan Roig.

La “vidriola solidària” posada en marxa per l’Associació Comerç In amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i Creu Roja ha aconseguit replegar 400 euros.

Unai Bellver Sanchis és el primer nascut a l’hospital d’Ontinyent en 2022.

Pàgina 1 de 250

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM