Dilluns, 06 Juliol 2020
Redacción

Redacción

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obtingut l’autorització preceptiva per part de la Generalitat Valenciana per a la constitució del Clúster Tèxtil Sanitari, el conglomerat industrial que impulsa l’especialització del tèxtil local vinculat a la sanitat.

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de la Coronació on seguiran complint-se totes les mesures higièniques i sanitàries per protegir tant a compradors com venedors.

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Educació ha obert el termini per a la presentació d’ajudes al transport a l’alumnat universitari, de Formació Professional i d’Ensenyaments de Règim Especial de Música, Dansa i d’Arts Plàstiques i Disseny.

L’edifici principal del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana a l’antiga fàbrica de Revert d’Ontinyent estarà a punt aquest mes de juliol.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini d’inscripcions per a que aquells establiments que no han participat en la 1a fase de la campanya "Queda’t a Ontinyent.

Un total de 150 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys d’Ontinyent ja estan gaudint de l’Escola d’Estiu Municipal, que compta per primera vegada amb tres seus per complir amb totes les mesures de seguretat derivades de la Covid-19.

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa celebrada a la plaça del poeta Ausiàs March la presentació d'un escrit dirigit al govern municipal, en el qual ha proposat el desenvolupament d'una taula de diàleg per a abordar els problemes de convivència d'aquesta plaça.

El passat dissabte 27 de juny, en la Reunió Plenària del Consell Valencià de la Joventut – CVJ i posteriorment a l’Assemblea General Extraordinària, es va aprovar per majoria la Resolució proposada per diferents Consells Locals de Joventut d’arreu del País Valencià,

La Portaveu del Partit Popular i Regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, ha demanat una reunió amb el regidor d’Urbanisme, Joan Sanchis i els tècnics de l’Oficina Tècnica que considere oportú, per tal de dur endavant la millora d’accessibilitat i mobilitat al Cementeri Municipal; un pla que també inclou reforçar la seguretat dels espais d’este recinte municipal.

L'Ontinyent 1931 CF i Cotopur consoliden la seua relació amb una temporada més de patrocini principal.

Pàgina 1 de 122

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM