Dilluns, 29 abril 2024

La Plaça de la Concepció s’ompli de gom a gom per obrir el Festival de circ i teatre i el Mercat de Nadal d’Ontinyent

Posted On Dissabte, 16 Desembre 2023 16:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Plaça de la Concepció s’omplia aquest divendres de gom a gom per rebre la il·lusió i la màgia de Nadal amb l’inici del dotzé Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent i el Mercat de Nadal del comerç local.

Les dues activitats estan incloses dintre de la campanya posada en marxa per l’Ajuntament en la col·laboració de diverses associacions locals per promoure l’activitat comercial i cultural a la ciutat durant les pròximes setmanes.

Així, la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, destacava que “els comerços i serveis d’Ontinyent tenen un paper destacat dintre de l’economia local. Durant Nadal, és moment de demostrar que importants són comprant els nostres regals al comerç local no sols perquè ens ofereixen un tracte personalitzat sinó perquè també estem donant suport a la nostra gent i a l’economia local”. El Mercat de Nadal del comerç local d’Ontinyent

passa de 12 a 16 casetes de fusta i compta amb elements decoratius que referencien a l’ambient nadalenc als països del nord d’Europa.

De manera paral·lela, la Plaça de la Concepció acollia també l’inici de la dotzena edició del Festival de Circ i Teatre al carrer d’Ontinyent. Una edició que obria amb l’espectacle “Karpaty” de la companyia Troupe Malabo i que combinava circ, clown amb música en directe. En aquest sentit, la regidora Àngels Muñoz, mostrava la seua satisfacció per la “gran acollida” que ha tingut aquest primer espectacle que “dona pas a un festival que visitarà els diferents barris de la ciutat amb 12 espectacles perquè grans i menuts gaudim de la cultura i el teatre al carrer”. La programació del circ i teatre continua aquest dissabte 16 amb una doble sessió (12:30 h i18: ·00h) al parc Pere IV amb l’espectacle “White Bottom” (Ci. Ramiro Vergaz).

Tant la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix com la regidora de Festes i Tradicions, Àngels Muñoz animaven a la ciutadania d’Ontinyent i les comarques veïnes a gaudir de les nombroses activitats que tindran lloc a les pròximes setmanes.

Cal recordar que aquest dissabte 16 de desembre, el Mercat de Nadal també obrirà les portes i comptarà amb activitats culturals com un taller infantil i contacontes nadalenc a partir de les 12 h. A més, el carter reial visita la ciutat d’Ontinyent acompanyat del seu seguici perquè totes i tots els xiquets puguen entregar les seues cartes per a ses majestats. La programació completa d’Ontinyent il·lusiona es pot consultar al web www.ontinyent.es i a les xarxes oficials de l’Ajuntament.

Llegir 271 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM