Dissabte, 27 abril 2024

La segona edició del Mercat de Nadal d’Ontinyent conclou amb èxit de participació, de públic i de compres

Posted On Dimarts, 26 Desembre 2023 15:56 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La segona edició del Mercat de Nadal d’Ontinyent conclou amb èxit de participació de públic i de compres.

Aquesta és la valoració que des de la regidoria de Promoció Econòmica i des dels comerços i serveis s’ha fet d’una edició que ha ampliat calendari, comerços i serveis participants i ha inclòs activitats culturals i teatrals per a tota la família.

En concret, la vicepresidenta primera de la Diputació de València i regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, explicava que "el comerç local és essencial dintre de l’economia local d’Ontinyent i per això, volíem impulsar i posicionar aquest durant les dates de Nadal perquè la gent poguera fer les seues compres a la nostra ciutat. Per la afluència de gent que hem vist i les primeres impressions que ens han transmès els comerços, crec que podem dir que ho hem aconseguit".

El Mercat de Nadal, que forma part de la campanya "Ontinyent il·lusiona", aquest any no sols ampliava calendari (es celebrava en dos caps de setmana), també comptava amb comerços i serveis (16 front als 12 de la primera edició el que, en paraules d’Enguix, demostra "que els comerços d’Ontinyent ho veuen com una gran oportunitat i que de segur repetim el proper any". En representació dels comerços participants es pronunciava des de Comerç IN, la seua gerent, Marissa Nácher, qui destacava que "aquest any s’ha notat una major afluència de visitants d’altres poblacions de la comarca de la Vall d’Albaida i d’altres comarques. El que demostrà que el Mercat de Nadal és una iniciativa afiançada dintre de la proposta nadalenca de la ciutat".

Així mateix, els comerços i serveis mostraven molt satisfets a nivell de compres perquè "els comerços i serveis d’Ontinyent que han participat han pogut posicionar el seu producte, bé gastronòmic, decoració o roba, com a producte per a regalar al Nadal. I això, per als comerços locals és molt important", incidia la gerent de Comerç IN.

El Mercat de Nadal també ha comptat aquest dos cap de setmana amb activitats culturals com música en directe, tallers infantils i contacontes per acompanyar les compres i la visita. Així, la programació d’Ontinyent il·lusiona continua aquest mateix dimarts 26 a partir de les 17h amb la celebració del Cap d’Any Infantil i l’actuació de l’espectacle "Tornillo Magic Clown" inclòs al XII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent. Precisament, aquest mateix festival continua dimecres 27 de desembre a les 12h amb l’espectacle còmic "Punch" a la Plaça Major i continua a les 18:30h a la Plaça Sant Domingo amb la tragicomèdia "El Gran Final" on els protagonistes seran dos pallassos que mostraran al públic assistent un dels oficis més bonic i generosos del món.

Així mateix, Ontinyent il·lusiona també inclou aquest any activitats al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana per celebrar el primer aniversari d’aquest espai. En concret, tindran lloc tot un seguit d’activitats i tallers com ara visites guiades i tallers de treballs manuals el 26 i 29 de desembre i el 2 i 4 de gener en horari de 11:30h a 13:00h o contacontes i taller infantil el dissabte 30 de desembre a partir de les 12h.

Llegir 219 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM