Dilluns, 03 Octubre 2022
Redacción

Redacción

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà dimecres un acre informatiu sobre les ajudes europees «Next Generation» per a la rehabilitació d’immobles, convocatòria que pot arribar fins als 220 milions d’euros al periode 2022-2023.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un “Pla de Xoc” per frenar la degradació d’immobles al centre històric.

El Clubs Frontennis Ontinyent, Club de Tennis Ontinyent, Fon Do Kan, CAVA; el grup de Danses Ontinyent; l’Associació de Donants de Sang San Vicente de Paúl i la científica Emma Torró, són les persones i entitats que l’Ajuntament d’Ontinyent reconeixerà enguany als premis “9 d’octubre” per la seua tasca en benefici de la societat a diferents àmbits.

El ple municipal d’Ontinyent aprovà, dijous passat, la proposta presentada pel grup municipal del Partit Popular per tal de informar a la ciutadania de l’existència d’ajudes autonòmiques i municipals, així com l’asssessorament necessàri, als propietàries dels edificis o cases de més de 50 anys per tal de facilitar el compliment l’obligatorietat de realitzar els informes d’Avaluació d’Edifics i habitatges de més de 50 anys exigits per la Conselleria d’Habilitatge.

Les obres de restauració de la muralla medieval i accessibilitat al barri de La Vila (2’4 milions) i la creació d’un edifici amb 12 nous habitatges i reurbanització de l’espai entre els carrers Callarís i Trinitat (3’5 milions) dispararan les inversions iniciades a l’històric barri ontinyentí en esta legislatura fins als 7’1 milions d’euros.

L’Ajuntament d’Ontinyent concloïa aquest dijous a la Casa de Cultura els tallers d’Empoderament per a Dones Víctimes de Violència de Gènere que ha impartit estes últimes setmanes la psicòloga i experta Coto Talens.

La música tradicional valenciana serà protagonista de la programació municipal d’Ontinyent amb motiu de la celebració del “9 d’octubre” a la ciutat.

El programa d'Educació Financera de la Fundació Caixa Ontinyent ha aconseguit que, des de la seua posada en funcionament en 2016, prop de 100.000 persones es beneficien de les seues activitats de formació i difusió.

Aquest dijous quedava aprovada per unanimitat la moció presentada pel grup municipal Compromís per Ontinyent, en la qual es proposava connectar durant tot el cap de setmana els diferents barris amb l'estació d'autobusos, situada al Recinte firal, que connecta amb la línia d'autobús a València.

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà el proper dilluns les obres de millora de la comunicació entre el nucli urbà i el Polígon Industrial de Sant Vicent per la carretera CV-650.

Pàgina 1 de 305

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM