Diumenge, 22 Mai 2022
Redacción

Redacción

L’Oficina Xaloc d’Ontinyent, ubicada al nº19 de l’edifici CREC del Carrer Maians, informa a la ciutadania sobre la nova convocatòria d’ajudes europees “Next generation” a la rehabilitació immobles.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha felicitat la gimnasta del Club Deportivo Ontinyent Neus Torrent, pel seu recent campionat d’Espanya en categoria infantil obtingut a Saragossa.

L’Ajuntament d’Ontinyent reeditarà segons demanda els cromos de la col·lecció “Dones esportistes d’Ontinyent”, un projecte posat en marxa per la regidoria d’Esports per tal de visibilitzar l’esport femení i promoure la seua pràctica.

Ontinyent serà l’epicentre del bàsquet valencià aquest cap de setmana.

Ontinyent començarà aquest cap de setmana les primeres visites guiades gratuïtes de "Obert per Obres", el programa posat en marxa per l’Ajuntament pel qual un equip de 6 arquitectes i historiadors explicarà les obres públiques actualment en marxa en Ontinyent, donant detalls històrics i tècnics i accedint a alguns espais que no seran visitables en acabar estes obres.

El poliesportiu municipal d’Ontinyent acollirà el proper 28 de maig un meeting internacional d'atletisme, inclós com a prova de nivell internacional II al calendari de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA).

L’elaboració de 5 grans murals per part d’artistes de prestigi internacional convertirà a Ontinyent la propera setmana en capital de l’art urbà.

La MMVA mostra la seua condemna i profunda indignació, davant el presumpte intent d’assassinat a una dona a la nostra comarca.

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana estan estudiant possibles emplaçaments per a la ubicació dels nous recursos socials del “Pla Convivint” a la ciutat.

El trinquet municipal d’Ontinyent acollirà el proper 28 de maig les finals provincials de pilota valenciana dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Pàgina 1 de 276

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM