Diumenge, 28 abril 2024

El CLJO reprén la seua activitat amb diverses càpsules formatives dirigides a les associacions ontinyentines

Posted On Dilluns, 11 Setembre 2023 14:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Amb la tornada a la rutina, des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, s’han représ les activitats i entre elles, trobem diverses novetats com són les càpsules formatives destinades a associacions i entitats ontinyentines que han organitzat des d’aquest organisme.


L’ús i gestió de les xarxes socials, la igualtat i diversitat en l’àmbit associatiu i la gestió administrativa seran les tres primeres formacions que tindran lloc entre els mesos de setembre i desembre de la mà de professionals de l’àmbit. Aquestes formacions, totalment gratuïtes, tindran lloc en el Centre d’Innovació Cultural – CIC, al barri de Sant Rafel i per participar, cal inscriure’s contactant amb el mateix CLJO.
Aquestes formacions se sumen a la presentació de la segona edició de la revista juvenil, la presentació de l’Estudi de l’Estat de les Associacions Juvenils i una xerrada al voltant dels trastorns de la conducta alimentària, junt amb l’activitat diària de l’oficina del CLJO com és la prestació de la Informació Juvenil.

Llegir 278 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM