Dijous, 25 abril 2024

El II Festival de Primavera d'Ontinyent comptarà amb teatre, dansa i animació per impulsar l'economia i la cultura locals

Posted On Dimarts, 11 abril 2023 16:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent reprendrà els propers 3 caps de setmana el seu "Festival de Primavera", una iniciativa posada en marxa per l'Ajuntament amb la col·laboració de les associacions Comerç IN i SOC Ontinyent Comerços i Serveis per tal d'impulsar l'economia i la cultura locals, que viurà així la seua II edició, i que comptarà amb diferents activitats de teatre, dansa i animació de carrer.



En la presentació d'aquest II Festival, l'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava la bona acollida que va tenir la I edició d'aquesta iniciativa "que no vam poder posar en marxa abans a causa de la pandèmia, i que suposa una unió d'esforços de l'Ajuntament amb les associacions per tirar endavant de manera coral un festival que projecta el comerç, els serveis, l'hostaleria i la cultura a la ciutat. Seran diverses vesprades on animem al veïnat de totes les edats de les comarques veïnes a gaudir dels nostres serveis, d'activitats culturals i també de la nostra gastronomia", manifestava.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, detallava que amb motiu d'aquesta nova acció de promoció de la ciutat d'Ontinyent, es decorarà els espais urbans del carrer Martínez Valls i la plaça de la Concepció amb més de 200 flors fetes en material reciclat i reciclable. El dia 15 d'abril des de les 18:00 hores hi haurà dansa al carrer a càrrec del Ballet Òpera en tres espais diferents amb tres tipus d'estil de ball, a més de tallers per a xiquets i xiquetes. Aquest mateix cap de setmana, i de la mà de l'associació SOC, hi haurà una fira "Exposerveis" a la plaça de la Concepció i una firma de llibres d'autors locals com Vanessa Bas, Eva Bernabeu, Laura CebrianNuria Espert, Ricardo Montes, Santi Sais o Rafael Belda.

El 22 d'abril hi haurà teatre al carrer amb l'espectacle "On The Road" de "La Companyia de Row", amb 3 espais de microteatre al llarg del carrer Martínez Valls en diferents horaris. Aquest mateix dia, el 22 d'abril, hi haurà a més a més "música jove" al pàrquing de la Sala Gomis, una activitat de la qual es donaran més detalls pròximament, i que inclourà l'actuació d'un "DJ" i una discomòbil.

Finalment, divendres 28 de 18 a 20 hores, i dissabte 29 d'11 a 13 hores, en les àrees comercials dels carrers Pintor, Segrelles, Martínez Valls i el Parc del Mestre Ferrero hi haurà animació infantil, música i regals per als clients dels establiments de Comerç IN. Les presidentes de les dues associacions de comerciants, Marissa Bernabeu (SOC) i Ana Ferrero (Comerç IN) coincidien en agrair a l'Ajuntament d'Ontinyent la iniciativa i en animar al veïnat de la ciutat i comarca a gaudir d'aquests 3 caps de setmana d'activitats.

Llegir 386 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM