Divendres, 26 abril 2024

Ontinyent prepara un II Forum d’Ocupació que compta ja amb més de 120 ofertes de treball

Posted On Divendres, 10 Febrer 2023 08:17 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, presentaven aquest dijous el II Fòrum d’Ocupació d’Ontinyent, que baix el nom “Ocupa’t” Ontinyent tindrà lloc el proper 24 de febrer de 9:00 a 14:00 hores a la Sala Gomis, i que oferirà, per ara, més de 120 llocs de treball.

 

Jorge Rodríguez explicava que “per al Govern d’Ontinyent fomentar l’ocupació és clau, i per això comptar amb un punt de trobada entre ofert i demanda com aquest és una oportunitat d’or tant per als demandants d’ocupació com per a les empreses que busquen personal, als que animem a sumar-se a la iniciativa”. El primer edil recordava que en la primera edició  van participar 21 empreses amb 79 llocs de treball, vam tenir 1026 persones asistents i 39 insercions laborals. “Degut a la pandèmia no haviem pogut reprendre la iniciativa però ara ho hem fet i tot apunta a que anem a superar estes xifres, ja que de moment comptem amb 30 empreses inscrites que oferten més de 120 llocs de treball”, assenyalava.

L’alcalde d’Ontinyent citava altres accions municipals de foment de l’ocupació com ara l’impuls al Clúster Tèxtil Sanitari; a la millora dels polígons industrials; o als programes pública d’ocupació, als quals el propi Ajuntament i la Generalitat han donat feina a prop de 200 persones en esta legislatura. En aquest segon Fòrum es comptarà amb una marató d'entrevistes i amb punts d'assesorament laboral a càrrec d’Actaio, l’acord Territorial per a l'Ocupació i el Desenvolupament Local d’Alcoi, Ibi i Ontinyent.

A més a més, enguany es comptarà amb la novetat de dues jornades prèvies a càrrec d’Actaio: el 14 de febrer hi haurà un taller d'elaboració de curriculum i el 22 de febrer altre taller de preparació d'entrevistes. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que tant la participació al Fòrum com als tallers són totalment gratuïts, i destacava l’interès i utilitat d’estos tallers previs “que permetran a les persones acudir millor preparades a la jornada, on tindrem una gran varietat d’empreses i ofertes d’ocupació amb diversos nivells de qualificació”.

Les inscripcions de les persones demandants de treball es poden fer des d’aquest dijous a la web ocupat.ontinyent.es, fins al 21 de febrer a les 23:59 hores. Igualment, les empreses que vullguen oferir llocs de treball poden sumar-se i ampliar informació al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent.

La persona interessada pot sol·licitar entrevistes en qualsevol de les empreses que es presenten. Si compleix els requisits, se li assignarà una hora, podent demanar més d’una entrevista. La inscripció que faça la persona es pot anar actualitzant, és a dir, si quan es fa la inscripció no hi ha una empresa que els poguera interessar poden inscriure's novament. Totes les empreses ofereixen com a mínim contracte laboral, donar d'alta en la seguretat socials i salari minim interprofessional, i totes les ofertes són inclusives, és a dir, no es diferència per ni edat ni per sexe, i també s’inclouen ofertes específiques per a persones amb certificat de discapacitat.

Llegir 328 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM