Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent restableix el trànsit al carrer Alcalde Paco Montés, interromput pels despreniments d’una vivenda privada

Posted On Divendres, 10 Febrer 2023 08:14 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El trànsit viari interromput des d’aquest dimecres de vesprada al carrer Alcalde Paco Montés d’Ontinyent per despreniments a una vivenda es restablia hui dijous a les 13:30 hores, en eliminar-se qualsevol perill per a vehicles i vianants al seu pas per la zona.

 

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que el succés es va produïr al voltant de les 19:30 hores de dimecres, “uns enderrocs que van motivar que per a major seguretat tancarem el pas tant de persones com de cotxes, atenent també a les indicacions dels bombers. És un edifici privat, que estava en tràmits per rehabilitar-se de forma integral, uns treballs que anavan a començar en poques setmanes. De fet, l’arquitecte de l’obra va visitar el lloc i ens va confirmar que aquest matí es comptaria amb la maquinària necessària per realitzar el sanejament del lloc i restablir el trànsit, com així s’ha fet”.

Mentre es duien a terme estos treballs, la circulació d’eixida de vehicles des de la Plaça de Sant Domingo es feia pel carrer Delme en sentit contrari, havent tornat ja tot el trànsit a la normalitat. 

Llegir 678 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM