Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent treballa en l’aplicació de les propostes més votades a “Ontinyent Participa 2023”

Posted On Dilluns, 06 Febrer 2023 19:19 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat els treballs previs per a l’execució de les actuacions més votades dins “Ontinyent Participa 2023”, el procés participatiu que finalitzava el passat 23 de febrer amb el tancament de la fase de votacions.

L’alcalde, Jorge Rodríguez; els regidors de Territori i Medi Ambient, Óscar Borrell i Sayo Gandia; i responsables tècnics municipals de l’Oficina Tècnica i el Departament de Medi Ambient es reunien divendres per valorar diversos detalls de cara a l’inici d’estes actuacions.

Cal recordar que “Ontinyent Participa 2023” ha estat en la 3ª edició més votada des de l’inici del procés i la més votada d’aquesta legislatura, amb 5.437 persones participants. Les 5 propostes més votades emnguany d’entre les 10 finalistes abasten aspectes com ara medi ambient, Joventut, patrimoni i urbanisme. En concret, són la substitució de les llums del carrer per leds de baix consum  (3.106 vots); Obres de reparació i millora en l'ermita de Sant Esteve (2.690 vots); Programació jove amb discomòbils (2.448 vots); Recuperació i posada en valor de la senda de la Font de la Puríssima (2.164 vots); i Millores al barri de Sant Rafel, on s’inclouen el Canvi de llum al Parc de Sant Rafel, la instal·lació d’una tirolina i de gronxadors per a xiquets amb diversitat funcional (2.113 vots).

Estos projectes se sumaran així als 33 escollits i executats des de 2014, per valor de 4’2 milions d’euros, tots a excepció de la substitució de la coberta del Mercat de Dalt, pausat per petició expressa dels mercaders. Quant als votants, la xifra assolida al conjunt de les 9 edicions realitzades supera les 43.000 persones.

Llegir 146 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM