Diumenge, 21 abril 2024

Nico Calabuig inicia la precampanya per l'Alcaldia d'Ontinyent en un acte multitudinari amb Baldoví i Micó

Posted On Dilluns, 16 Gener 2023 19:13 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest passat divendres se celebrava al Saló d'Actes del Centre Cultural Caixa Ontinyent la Presentació de Nico Calabuig com a candidat a l'Alcaldia d'Ontinyent.

L'acte va comptar amb la participació del Diputat al Congrés i candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, i la Coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, així com representants de diverses entitats del teixit veïnal, social, econòmic, esportiu, cultural i juvenil d'Ontinyent. L'acte, en format de conversa col·lectiva conduïda per la regidora M. Àngels Moreno, va tractar diferents temes relacionats amb el projecte polític i el model de ciutat que ha treballat Compromís per Ontinyent aquests quatre anys, i que vol implantar des de l'Alcaldia a partir del 28 de maig.

En paraules del candidat a l'Alcaldia, Nico Calabuig, "Ontinyent mereix un canvi en positiu. Volem que la política municipal oferisca respostes als problemes reals. Que prioritze invertir els recursos en les persones i els espais públics que més ho necessiten. També volem fomentar una nova relació entre Ajuntament i ciutadania, amb més i millor participació ciutadana. I sobretot, orientar els esforços del govern municipal a la construcció d'un nou model de ciutat més sostenible i orgullosa del nostre patrimoni, que veja en el centre històric una oportunitat de creixement a través de la rehabilitació d'edificacions".

"L'èxit i la gran afluència de persones a l'acte de presentació és una molt bona manera de començar l'any electoral que ens ha de portar a liderar un canvi a millor per a Ontinyent. Amb l'experiència d'aquests quatre anys de treball constant i constructiu des de l'oposició, i amb el gran equip de persones que tenim preparat, ens presentem davant la ciutadania com l'alternativa de govern més sòlida enfront de l'actual majoria absoluta. En els pròxims mesos seguirem escoltant la ciutadania i el teixit associatiu per guanyar un Ontinyent millor per a totes i tots", manifestava Calabuig.

Per la seua banda, el diputat al Congrés i candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, apuntava que "Ontinyent té el luxe de poder comptar amb una persona tan jove, i al mateix temps tan preparada, com Nico Calabuig, per a encapçalar la candidatura a l'Alcaldia. Nico Calabuig acabarà sent l'alcalde d'aquesta ciutat per mèrits propis. En aquests anys hem treballat amb Compromís per Ontinyent qüestions com les ajudes de la DANA de 2019, la reivindicació de la dignificació de la línia de tren, l'augment del personal sanitari o les necessitats de la indústria tèxtil. Nico Calabuig té molt clar el seu model de ciutat i com portar-lo a terme, i això és fonamental".

La Coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, assenyalava que "no podria haver-hi un millor candidat per a aquesta ciutat que Nico Calabuig i el seu equip. Compromís estem demostrant a Ontinyent, a la Vall d'Albaida i a tot el País Valencià que tenim una capacitat de govern per a la majoria social, i que quan nosaltres estem les polítiques feministes, ecologistes, valencianistes, socials i d'esquerres, a favor de la majoria, són les que imperen. Nico Calabuig representa a la perfecció eixos valors d'implicació, escolta activa, i ganes de treballar per millorar la vida de la gent".

Llegir 686 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM