Divendres, 19 abril 2024

"Ontinyent Participa" supera en 700 vots la participació total de l’edició anterior a falta d’una setmana de votacions

Posted On Divendres, 13 Gener 2023 16:59 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La fase de votacions deOntinyent Participa” està aconseguint una notable resposta ciutadana: quan encara queden 9 dies per a votar (el termini finalitza el 22 de gener), les 4200 persones que han exercit el seu dret al vot ja suposen una xifra 700 vots més elevada que el total de l’edició anterior (3500), superant-se també els totals dels anys 2015 (3731) i de 2019 (4142), i en breu es superarà el total de 2021 (4234).

 

La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, destacava “la bona resposta que està tenint el procés enguany. A més del treball que estan fent les dinamitzadores i de la difusió que està fent l’Ajuntament, estem tenint molta gent implicada i mobilitzant el vot, i els resultats són aquestos, quan encara queden molts dies per a votar, ja estem en xifres que superen les totals de diversos anys. Aquesta pot ser una de les edicions amb més participació de totes les que hem fet, i animem a les persones majors de 16 anys empadronades a Ontinyent a votar, i aprofitar l’oportunitat de decidir quines actuacions municipals s'han de dur a terme d’entre les proposades per la ciutadania", manifestava.

Cal recordar que les 10 propostes finalistes es poden consultar a la web www.ontinyentparticipa.es , així com a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent on es pot visualitzar un audiovisual on les persones proposants exposen la seua proposta i els motius pels quals plantegen la seua elecció. Estes propostes són més jocs infantils per als parcs; l’adequació de l’aparcament del trinquet de Gomis; la substitució de les llums del carrer per leds de baix consum; una programació jove que incloga discomòbils; la recuperació i posada en valor de la senda de la Font de la Puríssima; proteccions en elements estructurals, aïllaments acústics i d’impacte al Pavelló Europa; obres de reparació i millora en l’Ermita de Sant Esteve; la dotació d’un equip de digitalització per a l’arxiu Municipal d’Ontinyent; la realització de millores al barri de Sant Rafel que incloguen un canvi de llum al parc de Sant Rafel, la instal·lació  d’una tirolina al parc i gronxadors per a xiquets amb diversitat funcional i, finalment, l’ampliació de les taules de pícnic als parcs. El termini de votació es perllongarà fins al dia 22 de gener.

Llegir 622 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM