Dijous, 25 abril 2024

El Consell aprova un nou convenide col·laboració per a regenerer el barri de la Cantereria

Posted On Divendres, 13 Gener 2023 16:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Consell, reunit el 13 de gener del 2023, ha donat llum verda a continuar finançant la regeneració urbanística del barri de la Cantereria i eliminar, així, el risc habitacional de la zona.

 

La Generalitat, en aquest tercer conveni, ha compromés 800.000€ que s’hi destinaran, fonamentalment, a l’adquisició d’habitatges, a l’enderrocament i a la creació d’un nou espai verd i sostenible.

A més a més, s’hi buscaran alternatives residencials i s’hi proporcionaran ajudes a les persones afectades (moltes d’elles en situació de vulnerabilitat econòmica i social).

D’aquesta manera, des de l’agrupació socialista d’Ontinyent, valorem molt positivament el compromís i la sensibilitat que ha manifestat, reiteradament, el govern valencià amb tots aquells territoris que han patit els devastadors efectes de la borrasca Glòria i la catastròfica Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) de l’any 2019.

Cal destacar, no obstant, que han sigut molts els municipis que, en major o menor mesura, han pogut beneficiar-se’n d’alguna de les subvencions atorgades en aquest àmbit.

A comarques com la Vega Baja, El Baix i Alt Vinalopó, el Comtat o la mateixa Vall d’Albaida, s’han aconseguit valuosos recursos per pal·liar les nefastes conseqüències derivades d’emergències climàtiques com les esmentades.

Per tant, no ens cal més que felicitar-nos davant unes inversions que considerem positives i absolutament imprescindibles per a Ontinyent. Unes obres que milloraran la qualitat de vida de la ciutadania, minimitzaran els riscos d’inundacions i revitalitzaran zones degradades dotant-les, al seu temps, de nous usos i utilitats.

En paraules del candidat socialista, José Antonio Martínez, “La ciutat, al llarg dels últims anys, sempre ha trobat el recolzament ferm i decidit del Govern Valencià”. “S’ha demostrat, una vegada més, que, una de les màximes prioritats del Consell, és garantir el benestar i la seguretat de les persones”.

A l’actuació de la Cantereria se sumen moltes altres que estan duent-se a terme actualment o que s’hi posaran en marxa en un futur pròxim.

Entre elles cal destacar el nou hospital, la creació del centre de malalts crònics, el pla edificant o la renovació integral dels jutjats

Llegir 140 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM