Divendres, 26 abril 2024

Néstor Bernabeu guanya el primer premi del concurs fotogràfic “Passeig Literari per la Vila” de l’IES l’Estació

Posted On Divendres, 23 Desembre 2022 16:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, participava aquest dijous al lliurament de premis del premi fotogràfic "Passeig literari per la Vila d'Ontinyent" de l’IES l’Estació, concurs organitzat pel Departament de Valencià del centre i patrocinat per l’Ajuntament.

 

El concurs està inspirat en la lectura de la novel·la "El justícia", de l'ontinyentí Joan Torró, ambientada en l'Ontinyent del segle XVI. El Cronista oficial de la ciutat d'Ontinyent i antic professor del centre, Alfred Bernabeu, és l'encarregat cada any de guiar l'alumnat de Quart d'ESO, als qual fa un passeig per la Vila d'Ontinyent, tot descobrint espais emblemàtics i carregats d'història.

El primer premi enguany  ha estat per a Néstor Bernabeu, el segon per a Irene Cambra i el tercer per a David Andani. En la seua intervenció, Óscar Borrell, acompanyat del director del centre, Fran Albero, anunciava a l’alumnat la redelegació per part de la Generalitat de de la construcció del nou IES pel total de l’import sol·licitat, més de 17 milions d’euros, de manera que  el consistori passarà a tindre els recursos econòmics necesaris per traure el plec de condicions per a l’inici de l’obra.

L’acte va estar inclós dins de les activitats ludic-festives organitzades pel centre amb motiu de l’últim dia de les classes de l’any i del trimestre, i va estar precedit de l’actuació de l’orquestra Big Bang, formada majoritàriament per estudiants de l’institut, i la projecció d’un vídeo que incloïa imatges de la visita guiada al barri de La Vila.

Llegir 248 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM