Divendres, 26 abril 2024

Ontinyent ofereix servei de Sala d'Estudi al CIC per preparar els exàmens de gener

Posted On Divendres, 23 Desembre 2022 16:44 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent va a posar en marxa per quart any consecutiu un servei de sala d’estudi al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del barri de Sant Rafel oberta tot el dia per preparar els exàmens de gener, i que podrà ser utilitzat tant per alumnat de la ciutat com d’altres localitats veïnes.

 

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria d’Educació que es va posar en marxa en 2019 de forma pionera a les Comarques Centrals, per tal de donar les màximes facilitats possibles a l’estudiantat per estudiar en època d’exàmens. La sala romandrà oberta de 8:00 a 22:00 hores diàriament del 26 de desembre al 26 de gener, a excepció dels dies 31 de desembre, 1 i 6 de gener, quan estarà tancada i en el dia 5 de gener amb horari reduït fins migdia.

El regidor d’educació, Óscar Borrell, animava a l’estudiantat “a aprofitar les comoditats d’aquest espai, un servei que només sol ser accessible en grans capitals i que s'ha consolidat dins la nostra aposta per ser una ciutat educativa, que valora la formació com a eina imprescindible per construir el futur de les persones”, assenyalava.

L’aula compta amb calefacció i dues connexions wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya. A les 40 places d’esta sala s’afegeixen durant el dia les 32 de la sala de lectura de l’edifici, que mantindran el seu horari habitual.

Llegir 184 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM