Dijous, 25 abril 2024

Centenars d’espectadors gaudeixen dels espectacles de Vaivén Circo, l’Horta Teatre i Mumusiccircus al XI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

Posted On Dilluns, 26 Desembre 2022 16:34 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Centenars d’espectadors gaudien estos dies de la represa del XI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, que incloia des del passat divendres diversos espectacles a càrrec de les companyies Vaivén Circo, l’Horta Teatre i Mumusiccircus.

La regidora de Turisme i coordinadora del festival, Sayo Gandia, explicava que “l’acollida està sent bona i el públic tant menut com gran un any més està gaudint d’aquest festival que ja és un clàssic modern d’estes dates a Ontinyent. Divendres va ser al Llombo, aquest dilluns a Sant Rafel, i als propers dies també als barris de Sant Josep, Poble Nou i La Vila”, assenyalava.

En concret, després de l’espectacle inaugural a la Plaça de la Concepció el dia 17 amb “Le Théatre Jaleo” i al Parc Vicent Andrés Estellés el 18 amb “d’Es Tro”, el passat divendres actuava la companyia granadina “Vaivén Circo” a la Plaça de la Coronació, amb mb l’espectacle “Esencial” i una espectacular escenografia inspirada en el joc de l’arc de Sant Martí de Waldorf. Aquest dilluns pel matí era torn per a “L’Horta Teatre” i l’espectacle “Horta” al parc de Pere IV, un recorregut a través de diferens espais transformats en horta, on els xiquets i xiquetes i els seus sentits eren els protagonistes. També al Parc de Pere IV es comptava aquest dilluns anb “Mumusiccircus” i el seu original i artesanal joc de golf.

Dimarts 27 serà torn des de les 12 :30 hores al parc del Mestre Ferrero per a “Tanque Gurugú”, un espectacle amb pallassos i un carro de combat de Asaco Producciones que involucra al públic en una història en la que s’imposa l’amor, la música i la llibertat. Ja per la vesprada la mateixa companyia posarà en escena l’espectacle “Ridi Pagliaccio” a les 18:30 hores al Parc del Mestre Ferrero, una òpera original que barreja elements de clown, cant, teatre, circ i pantomima. Els següents espectacles seran  “El Gran Circo de la Vida” (dimecres 28 a les 18:30 hores a la Plaça de Sant Domingo); i “Disparatario Circ” (dijous 29 a les 17:30 hores a la Plaça de Sant Roc, a la mateixa hora i lloc a la que es comptarà amb una ludoteca de jocs de fusta). Sayo Gandia animava a la ciutadania “a eixir al carrer i gaudir del Festival i de tots els atractius que ofereix la ciutat en estes dates dins la campanya Ontinyent Il·lusiona”.

Llegir 143 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM