Divendres, 26 abril 2024

Un espectacle musical i de dansa acompanya una multitudinària encesa de l’arbre de "Ontinyent Il·lusiona"

Posted On Dilluns, 12 Desembre 2022 19:31 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

divendres una multitudinària encesa de l’arbre de "Ontinyent Il·lusiona".

Amb aquest acte, que es va ajornar la setmana passada a conseqüència de les condicions meteorològiques, Ontinyent obria la campanya posada en marxa per l’Ajuntament en la col·laboració de les associacions comercials per promoure l’activitat comercial i cultural a la ciutat  durant les properes setmanes.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava que "Ontinyent il·lusiona és una aposta per traure la cultura al carrer, per acostar-la a les persones de manera directa, al mateix temps que reforçar la capacitat d’atracció de la ciutat en aquestes dates, perquè veïnat i visitants ens acompanyen, i a més que facen a Ontinyent les seues compres".

En aquest sentit, Ontinyent il·lusiona inclou al voltant de 30 activitats en sols 15 dies entre les que s’inclou el Festival de Circ i Teatre, el Mercat de Nadal, cap d’any infantil, carter reial als barris i Cavalcada de Reis, entre d’altres. A aquestes activitats cal sumar les tres campanyes comercials destinades a, en paraules del regidor Juan Pablo Úbeda, "consolidar la dinamització del comerç local que venim fent durant tot l’any. El comerç local és un sector estratègic dintre de l’economia local i, per això, en dates tan assenyalades entenem que és fonamental donar a conèixer tota l’oferta que tenim a Ontinyent".

Així, l’acte inaugural l’obrien prop de 60 xiquets i xiquetes del ballet de l’Escola de Dansa Ópera i 4 Güendos del Nadal, un nou personatge del Nadal d’Ontinyent, recorrent els carrers Maians i Gomis fins arribar a la Plaça Concepció al ritme de música nadalenca.

En la Plaça Concepció esperaven centenars de persones per a la tradicional encesa de l’arbre. Cal recordar que l’arbre és un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella de 1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

Tota la programació d’Ontinyent il·lusiona es pot consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament o al web www.ontinyent.es

Llegir 117 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM