Dimecres, 01 Mai 2024

El CLJO finalitza el cicle de xerrades d'aquest 2022

Posted On Divendres, 09 Desembre 2022 15:31 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El passat dimecres 30 el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, donà per finalitzat el Cicle de Xarrades  del 2022 que va iniciar al mes de setembre.

 

De la mà de la Unitat en Prevenció Comunitària de Conductes Addictives - UPCCA, de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, els i les assistents van poder analitzar quin és l'estat en el consum de drogues en la joventut de la Vall d'Albaida. Aquesta xerrada va tindre lloc al Campus Universitari d'Ontinyent de la Universitat de València.

Des del CLJO, en paraules de la seua secretària, Neus Ferrero i Rios volen “agrair a totes i tots els i les assistents, a la Unitat en Prevenció Comunitària de Conductes Addictives – UPCCA de la Mancomunitat i els i les seues professionals per la gran tasca de prevenció que duen a terme en tota la comarca  i al Campus Universitari de la Universitat de València per facilitar-nos un magnífic espai, on poder debatre al voltant d’aquest tema que afecta de ple al jovent. Així, valorem molt positivament aquest primer Cicle de Xerrades que de segur tornarà al 2023 per a donar-li veu a les necessitats i preocupacions del jovent”.

Llegir 130 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM