Dissabte, 04 Mai 2024

Ontinyent celebrarà el “Dia Internacional de les Biblioteques” amb un contacontes, un espectacle de titelles i un taller

Posted On Dimecres, 19 Octubre 2022 07:29 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent se sumarà a la celebració del “Dia Internacional de les Biblioteques” (24 d’octubre) amb l’organització de diverses activitats que començaran esta setmana, i que tindran lloc a la Sala Multimedia de la Biblioteca de Sant Josep, junt al recinte firal.

 

En concret, la primera activitat serà aquest divendres 21 d’octubre a les 18:00 hores, amb el contactontes “El Peix i la Fulla” de la mà d’Almudena Francés, per a xiquets i xiquetes a partie de 5 anys. La següent activitat serà el 25 d’octubre des de les 18:00 hores l’espectacle de titelles “El refugi dels monstres oblidats”  a càrrec de Rebombori Cultural, per a xiquets i xiquetes des de 8 anys d’edat. Finalment dimecres 26 d’octubre hi haurà un taller sobre “tebeo valencià” al qual es repasarà l’obra d’alguns dels principals autors de còmic de València, Alacant i Castelló. Esta activitat també s’iniciarà a les 18:00 hores i està adreçada a menuts des de 8 any d’edat. En tots els casos les activitats són gratuïtes i caldrà inscripció prèvia al telèfon 962386737.

El regidor de Biblioteques, Ferran Gandia, destacava la importància “de fomentar la lectura entre els menuts i menudes en unes edats que són importants per crear bons hàbits com aquest, que van a repercutir molt positivament en el seu desenvolupament futur com a persones”. Les activitats tindran continuitat a finals de novembre en forma de 2 tallers més per a públic infantil, dels quals, próximament es donarà més informació.

Llegir 111 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM