Diumenge, 05 Mai 2024

“Majors Actius” d’Ontinyent comença les rutes botàniques amb una visita a l’entorn de la serra del Torrater

Posted On Dimecres, 19 Octubre 2022 07:33 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“Majors Actius”, el programa impulsat per l’Ajuntament per afavorir l’envelliment actiu i saludable dels i les majors de 55 anys d’edat de la localitat, començava el passat diumenge les “Rutes botàniques” previstes per a esta tardor amb una ruta a l’entorn de la serra del Torrater.

Dins estes rutes, de baixa dificultat i on es compta amb la col·laboració de l’expert Paco Garrido,  s’expliquen les propietats medicinals o aromàtiques de diferents plantes. Les següents rutes,tindran lloc el 29 d’octubre a Vall Seca o Morera; i el 12 de novembre a Sant Esteve.

Esta setmana comença altra de les activitats més destacades de la programació de tardor, amb el primer dels viatges culturals, a Busot (Alacant) divendres 21 d’octubre. Els següents seran a Montanejos el 25 de novembre i Xàtiva el 16 de desembre. Per a la reserva d’activitats i ampliar la informació sobre la programació d’estes i altres activitats de “Majors Actius” es pot telefonar de 10:00 a 13:00 hores de dilluns a divendres al 674753038.

El regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, ha agraït la bona acollida que està tenint la programació, amb una bona afluència de públic a activitats com la conferència “Envelliment actiu” el passat 13 d’octubre amb el psicòleg general sanitari i col·laborador de Catalunya Ràdio i TV3 Daniel Borrell, sobre adaptació als canvis que implica fer-se gran. També recordava que els tallers de Benestar Emocional que tenen lloc els dies 11, 18 i 25 d’octubre, i 2, 8 i 15 de novembre, a l’aula 102 de la UNED, canvien l’hora d’inici a les 16:50 hores. Impartits per la treballadora social Verònica Pastor, en estos tallers es tracten inquietuds, emocions, i experiències en grup, per contribuir a una millor gestió de les emocions.

Llegir 221 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM