Dilluns, 03 Octubre 2022

La universitat dels majors d'Ontinyent torna a xifres de matrícula prèvies a la pandèmia

Posted On Dijous, 11 Agost 2022 15:55 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València ha finalitzat el període de matrícula per al curs 2022-2023 del programa "Unisocietat" amb la totalitat de les places esgotades.

En concret, per al vinent curs aquest programa comptarà amb un total de 205 persones matriculades provinents de la comarca de la Vall d’Albaida, la Costera, El Comtat i l’Alcoià. Cal recordar que "Unisocietat", que sorgeix del compromís de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Universitat de València per la formació al llarg de la vida, va dirigit a persones de més de 30 anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València ha finalitzat el període de matrícula per al curs 2022-2023 del programa "Unisocietat" amb la totalitat de les places esgotades. En concret, per al vinent curs aquest programa comptarà amb un total de 205 persones matriculades provinents de la comarca de la Vall d’Albaida, la Costera, El Comtat i l’Alcoià. Cal recordar que "Unisocietat", que sorgeix del compromís de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Universitat de València per la formació al llarg de la vida, va dirigit a persones de més de 30 anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.
Des de l’Ajuntament d’Ontinyent, l’alcalde i president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, mostrava la seua satisfacció en conèixer les xifres perquè "és un programa especialment important vist que permet promoure l’aprenentatge entre les persones de més edat consolidant la importància de la formació al llarg de tota la vida, especialment en un sector de la població que tant ens ha donat als més joves". 
D’altra banda, l’alcalde destacava que de les persones matriculades 147 són dones front als 58 homes el que evidencia "com les dones, que segurament no van poder estudiar quan eren més joves per circumstàncies laborals o familiars,  troben en Unisocietat una bona oportunitat per aprendre", manifestava Rodríguez. En aquest sentit, durant el període de matrícula, una de les alumnes, Inma Penadés, animava a la ciutadania a apuntar-se perquè "a més de classes hi ha conferències. Es tracten temes molt interessants".
Així, la formació que rebran les persones matriculades abastarà diverses temàtiques com són psicologia, economia, salut, música, geografia, filosofia, llengua i literatura, historia, neurociència, entre d’altres. Aquest ensenyament teòric es complementa amb conferències per curs, també de temàtica variada.

Llegir 62 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM