Divendres, 26 abril 2024

La Conselleria de Política Territorial situa Ontinyent entre els municipis més transparents en matèria urbanística

Posted On Dijous, 11 Agost 2022 15:51 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Un estudi de la Conselleria de Política Territorial de la Generalitat Valenciana qualifica "d’alt" el nivell de transparència urbanística del portal web de l’Ajuntament d’Ontinyent.

La primera tinent-alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, explicava que "si fa uns mesos un estudi d’un grup d’universitats situava l’Ajuntament d’Ontinyent com un dels més transparents de la Comunitat Valenciana, ara un estudi de la Conselleria confirma que Ontinyent és un dels municipis més transparents a nivell urbanístic". Unes conclusions que en paraules de la regidora "són importants per la complexitat que sempre suposa aquest contingut per a la ciutadania".Un estudi de la Conselleria de Política Territorial de la Generalitat Valenciana qualifica "d’alt" el nivell de transparència urbanística del portal web de l’Ajuntament d’Ontinyent. La primera tinent-alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, explicava que "si fa uns mesos un estudi d’un grup d’universitats situava l’Ajuntament d’Ontinyent com un dels més transparents de la Comunitat Valenciana, ara un estudi de la Conselleria confirma que Ontinyent és un dels municipis més transparents a nivell urbanístic". Unes conclusions que en paraules de la regidora "són importants per la complexitat que sempre suposa aquest contingut per a la ciutadania".
En concret, l’estudi que ha consultat les pàgines web dels 542 municipis de la Comunitat Valenciana, ha conclòs que el portal web www.ontinyent.es compta amb un àrea urbanística per a la difusió ordenada i estructurada del plantejament urbanístic de la ciutat; es mostren documents tècnics, memòries, normes i plànols, així com informació estructurada sobre tramitació i aprovació dels documents de gestió i de projectes en execució. A més, qualifica la informació urbanística proporcionada com "intuïtiva, fàcil de trobar i consultar". Per la seua part, el regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava que l’estudi constata "l’esforç que s’està fent des del Govern d’Ontinyent per proporcionar informació fàcilment entendible, per aconseguir la màxima eficàcia i màxima eficiència en un àrea com l’urbanisme, que sempre és important però molt més aquests anys on s’estan executant tantes inversions a la nostra ciutat".Així mateix, Enguix considerava que aquest informe "és una bona noticia perquè ratifica que estem anant en la bona direcció amb les inversions realitzades en aquesta matèria". Cal recordar que l’Ajuntament d’Ontinyent presentaven en 2021 un canvi de disseny de la web municipal alhora que noves ferramentes entre les quals es trobaven un nou portal de transparència que classificava per temàtiques la informació, un visor i una calculadora pressupostària. A través d’aquesta web, la ciutadania pot accedir al web de l’Edusi, alhora que consultar informació general com puguen ser notícies, tràmits administratius, informació rellevant o l’agenda cultural i festiva de la ciutat.

Llegir 179 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM