Dilluns, 03 Octubre 2022

Més de 150 ontinyentins adquireixen el seu tiquet per al sopar de la Nit Gran

Posted On Dijous, 11 Agost 2022 16:00 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Més de 150 ontinyentins i ontinyentines han adquirit ja el seu tiquet per al sopar de la "Nit Gran" del proper 23 d’agost.

La jornada començarà a les 19:30h al parc de la Glorieta amb l’actuació dels grups Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites.Més de 150 ontinyentins i ontinyentines han adquirit ja el seu tiquet per al sopar de la "Nit Gran" del proper 23 d’agost. La jornada començarà a les 19:30h al parc de la Glorieta amb l’actuació dels grups Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites.
La Nit Gran per a la qual no cal reserva prèvia serà la primera de les actuacions previstes dintre de la programació d’Ontinyent que inclou fins a 15 actuacions musicals per a totes les edats. El regidor de Promoció de l’Autonomia i Majors Actius, José Rafael Sanchis, destacava que "la Nit Gran és un espectacle únic, que aquest any compartirem amb un sopar on, segur, que recordarem moments molt divertits de festes d’anys anteriors". 
Així, les persones interessades en sopar poden adquirir el seu tiquet fins al divendres 12 d’agost al CIM de Sant Rafel en horari de 10:00h a 13:00h. El sopar que començarà a les 21:30h constarà d’un entrepà, beguda i cafè. El regidor animava a la ciutadania a apuntar-se perquè "la festa continuarà després del sopar amb més música i ball per gaudir d’una vetllada inoblidable en el marc incomparable de la Glorieta", explicava.
Cal recordar que els tiquets es poden recollir al CIM de Sant Rafel sent necessari pagar posteriorment els 5 euros en una entitat bancària o bé a través de la web municipal, tal com s'indicarà a la replegada del ticket. Una persona podrà replegar diversos tickets, però haurà de poder aportar les dades de les persones per a les quals els replega (DNI, nom, cognoms i adreça).

Llegir 65 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM