Divendres, 26 abril 2024

107 estudiants participen en l’acte de graduació d’Infermeria i Magisteri del Campus d’Ontinyent

Posted On Dilluns, 06 Juny 2022 15:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un total de 107 estudiants de les titulacions universitàries d’Infermeria i Magisteri del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València (UV) de les promocions 2018-2022, participaven el passat divendres en l’acte de graduació que tenia lloc al Teatre Echegaray.

L'acte, que donava continuitat al que tenia lloc un dia abans per a 83 graduats i graduades d’ADE i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, donava cabuda a l'alumnat de les dues promocions prèvies, que no van tenir acte degut a la pandèmia.

Precisament a les dificultats que han hagut de superar alumnat i professorat per la Covid-19 feien referència tant la vice-rectora de Cultura i Societat de la UV, Ester Alba, com el regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, qui acudien a l’acte junt als degans d’ambdues facultats, patrons i patrones de la Fundació Campus Ontinyent; membres de la comunitat universitària, professorat i familiars de les graduades i graduats.

Óscar Borrell posava en valor l’esforç fet “en temps als quals s’ha hagut de recòrrer a la docència presencial en setmanes alternes, la docència online o l’ús constant de la mascareta. Després de tot açò, un acte com el de hui és doblement emotiu”, destacava. Ester Alba, per la seua banda també feia referència els avanços assolits en la posada en marxa del Màster en Psicologia General Sanitària a Ontinyent. En l'acte també van intervnidre representants de l’estudiantat, qui van destacar “el sentiment d'haver estat molt ben cuidats i cuidades en tot moment” durant estos anys al Campus, abans, durant i després de la pandèmia.

Llegir 250 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM