Dissabte, 20 abril 2024

La Setmana de Cáritas 2022 reuneix als voluntaris de les parròquies d’Ontinyent

Posted On Dimarts, 07 Juny 2022 17:58 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Cáritas Ontinyent prepara la seua setmana d’activitats prèvia al Dia de Caritat que se celebrarà el diumenge 19 de juny festivitat del Corpus Christi.

 

La Setmana de Cáritas inclourà una xarrada, una oració comunitària i l’assemblea anual de l’entitat a Ontinyent on es donaran comptes i es farà un repàs pels projectes i les iniciatives dels diferents serveis.

El dimarts 14 de juny, a les 19:30 hores, al Centre Cultural Caixa Ontinyent tindrà lloc una xerrada a càrrec de l’ontinyentina Maria Moscardó Bolinches, responsable del Programa d’Anàlisi de la Realitat sobre l’últim informe FOESSA on es tracta de l’exclusió i el desenvolupament social a la Comunitat Valenciana.

El dimecres 15 de juny, a les 20 hores, els voluntaris i tots aquells que vulguen acompanyar-los tenen una cita a la parròquia de Sant Carles on tindrà lloc una oració comunitària, seguint l’estil cristià que inspira tota l’acció de Cáritas.

El dijous 16 de juny, a les 20 hores, al Centre ANAWIM (Centre de Formació per a les Persones al Carrer Major), es celebrarà l’assemblea anual en la qual participaran els voluntaris de les quatre parròquies. Es donarà a conèixer la memòria de l’exercici anterior i es plantejaran els projectes i iniciatives en marxa.

Llegir 229 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM