Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent convoca ajudes a associacions locals per fomentar la igualtat i previndre la violència de gènere

Posted On Dimecres, 01 Juny 2022 15:13 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert la 3ª convocatòria de la línia d’ajudes a associacions locals per fomentar la igualtat entre dones i homes i previndre la violència de gènere.

A les dues convocatòries anteriors, les ajudes han permés a les associacions beneficiàries oferir cursos, tallers, xerrades i altres activitats. La regidora d’Igualtat Natàlia Enguix, explicava que estes ajudes “pretenen implicar al teixit associatiu en la lluita per la igualtat real i la lluita contra la violència de gènere, per tal que estes entitats contribuisquen a la transformació social amb els seus projectes”.

Entre les accions oferides comptant amb el suport municipal es troben projectes com ara “Conectades a les xarxes” de l’associació Tyrius, una sèrie de classes i tallers per per apropar a les dones les tecnologies de la informació i comunicació; o activitats com la xerrada col.loqui “Explotació reproductiva i comerç de criatures” sobre els ventres de lloguer a càrrec d’Inma Guillem; o la presentació del llibre “Visivilizarte” sobre la invisivilització de les dones en el mon de l’art per part d’Esther Tauroni, totes dues accions impulsades per l’associació Gira-Sols Morats, entre d’altres.

La convocatòri està dotada amb 5.000 euros, i seran potencialment beneficiaris els col·lectius i associacions legalment constituïdes que en els seus estatuts continguen entre els seus fins el foment de la igualtat; amb representació en el municipi i que estiguen inscrites en el Registre Municipal d'Associacions.

L'objectiu és recolzar projectes i activitats que tinguen com a finalitat  fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes; previndre i promoure l'eradicació de la violència contra les dones; facilitar la participació de les dones en tots els àmbits; fomentar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal; promoure el desenvolupament professional i formatiu de les dones o fomentar l’urbanisme amb perspectiva de gènere.

Les ajudes es poden presentar durant els 30 dies naturals posteriors a la publicació de les ajudes al BOP (31 de maig de 2022). Les sol·licituds es realitzaran mitjançant el formulari que es pot descarregar a la web www.ontinyent.es en l’apartat arees-igualtat, acompanyades de la documentació requerida que es detalla al mateix apartat.

Llegir 253 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM