Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent gestiona amb la Generalitat la dotació d’una nova coberta per al CEIP La Solana

Posted On Dimecres, 01 Juny 2022 15:10 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria d’Educació, està gestionant amb la Generalitat Valenciana la dotació d’una nova coberta per al CEIP La Solana.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Óscar Borrell, el consistori havia demanat emprar remanents de la primera fase del Pla “Edificant” (que gestiona l’Ajunament i finança l’administració autonòmica) per tal de redactar la memòria d’un projecte que realitzaria i executaria la pròpia Generalitat Valenciana.

Borrell explicava que “durant les obres d’Edificant es van trobar una sèrie de desperfectes a la coberta del centre, d’uns 4.000 m2 de xapa metàlica amb poca pendent per a la evaquació d’aigües, el que ha motivat que l’oxidació amb el pas del temps siga elevada Per això, i en coordinació amb la direcció del centre, vam plantejar a la Direcció General d’Infrastructures i la Direcció Territorial d’Educació l’ús dels remanents d’Edificant en esta memòria, un tràmit per al que hem rebut ja l’aprovació de la Conselleria”, explicava.

Dins de “Edificant” el centre va ser objecte en 2020 d’una sèrie de millores per import d’al voltant de 110.000 euros Iva inclòs, que incloien la protecció dels pilars de l’accés al centre, la substitució de les portes de fusteria exterior i la reforma de les pistes esportives. Com que la dotació inicial a “Edificant” era de 120.000 euros, resten uns remanents que s’empraran parcialment en la redacció d’esta memòria. Cal recordar que el centre també va ser objecte el mateix any 2020 d’una sèrie d’obres de millora de l’eficiència energética amb el canvi de prop de 40 finestres exteriors i la implantació d’un nou sistema de calefacció intel·ligent, accions que van comptar amb una ajuda de 140.000 euros de la Diputació de Valencia gestionada pel diputat comarcal Joan Sanchis.

Llegir 219 vegades Darrera modificació el Dimecres, 01 Juny 2022 15:13

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM