Divendres, 19 abril 2024

Ajuntament i Generalitat estudien possibles emplaçaments per a la ubicació dels nous recursos socials del “Pla Convivint” a Ontinyent

Posted On Divendres, 20 Mai 2022 09:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana estan estudiant possibles emplaçaments per a la ubicació dels nous recursos socials del “Pla Convivint” a la ciutat.

L’Alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyava aquest dimecres al Director General d’Infrastructures Socials, Enric Juan, en una visita per diferents espais ubicats als barris de Sant Josep i Sant Rafel, a la qual també participaven diversos tècnics municipals i autonòmics.

Cal recordar la posada en marxa d’aquest pla a Ontinyent ja va ser objecte el passat mes de març d’una reunió a València en la que Jorge Rodríguez acordava l’inici dels treballs amb la vicepresidenta del Consell i consellera de Polítiques Socials, Mónica Oltra, un encontre al qual també va participar Enric Juan, i on es tractaven alguns detalls d’aquest pla que té com a horitzó final l’any 2025.

En aquest sentit, el Pla Convivint estableix la necessitat de construir a Ontinyent un Centre Especialitzat en Malaltia Mental (CEEM) amb 40 places, un Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) de malalts mentals crònics de 70 places. A més, es preveu la creació d’un centre de dia de Suport Convivencial i Educatiu per a la infància i adolescència; a més d’una ampliació d’espais per al programa El Rogle, que acull Ontinyent des de fa anys.

 

Jorge Rodríguez agraïa la visita del Director General “i la magnífica predisposició que ja ens mostrava la vicepresidenta per fer realitat estos nous recursos sanitaris que milloraran el benestar social a la ciutat”. Per la seua banda, Enric Juan també agraïa “la bona predisposició de l’Ajuntament per oferir espais i participar en la implantació d’estos nous recursos socials d’atenció per a Ontinyent i la comarca”.

Llegir 244 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM