Dissabte, 20 abril 2024

Natàlia Enguix exposarà en unes jornades a Cazorla les polítiques d’Ontinyent per fomentar l’associacionisme entre dones i joves

Posted On Divendres, 08 Octubre 2021 15:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, participarà als propers dies al X Encontre de Dones Andaluses i Joventut de la Comunitat Valenciana a la localitat de Cazorla, a Jaén, on exposarà les polítiques de foment de l’associacionisme que es duen a terme des de l’Ajuntament entre dones i joves.

 

Enguix ha estat convidada per l’entitat organitzadora, la FECA, Federació d’Entitats de Cases d’Andalusia de la Comunitat Valenciana, i participarà concretament a la taula rodona “Cooperación y participación de la mujer y juventud en el ámbito asociativo”, que tindrà lloc dilluns 11 d’octubre a les 10:30 hores al Teatre La Merced. Junt a ella, intervindran les regidores de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de Cazorla; la Coordinadora de l’Institut Andalús de la Dona en Còrdoba; la Vicepresidenta de la Diputació de Jaén i la Directora General d’Andalusía Global de la Junta d’Andalusía.

La regidora i 1ª tinent d’alcalde ontinyentina destacava les bones relacions de l’Ajuntament amb FECA i tenia paraules d’agraïment per a la seua presidenta, Puri Torres, així com per a la presidenta de l’Associació Cultural Andalusa d’Ontinyent, Angelines Aceta, per la invitació a participar en estes jornades. Enguix avançava que parlarà de la importància del foment de l’associacionisme entre la gent jove i les dones, així com de l’experiència d’Ontinyent en aquest sentit. 

Llegir 261 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM