Divendres, 19 abril 2024

L’Alcalde i els portaveus de La Vall Ens Uneix, PP i Compromís criden al vot en “Ontinyent Participa"

Posted On Divendres, 08 Octubre 2021 15:45 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els portaveus dels grups municipals, Natàlia Enguix (La Vall Ens Uneix), Mercedes Pastor (PP) i Nicolau Calabuig (Compromís), exercien aquest matí el seu dret a vot dins del procés “Ontinyent Participa”, pel qual es trien els 5 projectes més prioritaris per a executar a la ciutat en 2022 d’entre els 10 finalistes determinats pels Consells Sectorials Municipals.

 

L’alcalde animava a la ciutadania a participar activament i votar les cinc inversions que consideren més necessàries per a la ciutat, dins d’un procés que des de la primera edició en l’any 2014 ha servit per executar més de 2’3 milions d’euros en inversions determinades pels veïns i veïnes.  Per la seua banda, els portaveus municipals coincidien en animar als veïns i veïnes d’Ontinyent a votar i participar d’aquesta iniciativa.

Cal recordar que les 10 propostes finalistes es poden consultar a un audiovisual disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament (facebook, twitter i Youtube) a través del qual cada persona i entitat proposant explica els beneficis de la seua proposta per a la ciutat. Totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Ontinyent poden votar les 5 propostes que desitge fins el proper 14 d’octubre a les 23:59 hores a través de la plataforma web www.ontinyentparticipa.es. Durant el periode de votacions es compta amb dinamitzadors socials equipats amb tablets per ajudar a votar al veïnat que desitge participar.

Llegir 258 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM