Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent rep 9.000 euros de l'IVAJ per finançar els programes de la Regidoria de Joventut de l'any 2021

Posted On Dijous, 22 Juliol 2021 14:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent rep 9.000 euros d’una subvenció de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per finançar els programes organitzats per la Regidoria de Joventut de 2021, segons consta a una resolució feta pública esta setmana per l’IVAJ.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, destacava que la subvenció gestionada amb l'IVAJ, “ens ajuda a mantenir la programació que venim oferint, amb una oferta variada i plantejada tenint en compte les demandes i preferències que ens fa la mateixa gent jove, i que en tots els casos fomenten l'activitat i l'aprofitament del temps d'oci d'aquest sector de la població”, manifestava.

En conceet, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Ontinyent impulsa activitats d'oci educatiu dins de la programació anual de Joventut, com ara el Programa de Corresponsals Juvenils i alumnat actiu als IES d'educació secundària, les activitats del Fòrum Jove i les accions d'oci educatiu Estiu Jove 2021. Sobre aquesta última, la programació de l'Estiu Jove, la regidoria ha organitzat per aquest divendres 23 de juliol una activitat «Multiaventura» amb 30 places disponibles, que es van exhaurir molt ràpidament.

Llegir 470 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM