Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent replega 2800 euros en la tradicional col·lecta contra el càncer de Diumenge de Rams

Posted On Dilluns, 15 abril 2019 17:27 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un total de 16 de col·lectius locals d’Ontinyent, coordinats per l’Ajuntament de la ciutat, participaven aquest diumenge a la col·lecta anual de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A la col·lecta, on es comptava amb la participació de l’alcalde, Jorge Rodríguez, i diversos regidors i regidores, es replegaven un total de 2795 euros, una xifra un 16% superior als 2.396 recaptats l’any passat, i que es destinaran a investigació mitjançant la Junta Associada Provincial de València de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

 En esta col·lecta,  que s’avança a la ciutat respecte a la resta de municipis valencians (fent-la coincidir amb el Diumenge de Rams) es comptava amb quatre espais de recol·lecta amb la participació d’associacions veïnals dels diferents barris, així com altres vinculades al sector sociosanitari i diversos particulars. Des de l’Ajuntament s’ha agraït l’ajuda desinteressada de totes les persones que han participat replegant fons a la col·lecta, i a la ciutadania els seus donatius.

Llegir 1089 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM