Divendres, 26 abril 2024

Prop de 300 persones planten arbres a Ontinyent amb l’activitat “Apadrina’m, creixem junts”

Posted On Dilluns, 15 abril 2019 17:28 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Al voltant de 300 persones van participar aquest dissabte en l'activitat “Apadrina'm! Creixem junts”, que va permetre plantar prop de 90 arbres a l’antic abocador de La Clariana.

L'activitat, que està impulsada per la regidoria de Sostenibilitat amb la col·laboració de la de Parcs i Jardins, donava la possibilitat de plantar un arbre les xiquetes i xiquets nascuts en 2013 i les seues famílies.

Els i les assistents van estar recolzats per tècnics del departament de Medi Ambient, van plantar roures, carrasques, arbocers i garrofers en una sèrie de clots prèviament preparats per a facilitar la plantació i garantir el seu èxit. l'Ajuntament d'Ontinyent tindrà cura d'estos arbres, però s’animava a totes i tots a participar d’esta cura i fer un seguiment de l’evolució dels exemplars plantats.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt al regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta i la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, van participar a l'activitat que, segons destacava la regidora “permet involucrar als menuts en la conservació i estima a l'entorn en una edat molt adequada. Ells i elles participen en la creació de nous pulmons verds a la ciutat mentre descobreixen la importància de tenir cura del medi ambient, que és fonamental per al futur de les nostres ciutats”, manifestava.

Llegir 1009 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM