Dimecres, 29 Març 2023
Redacción

Redacción

La seu de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida acollirà aquest dimecres, 22 de març, a les 18.00 h una taula redona sobre formació i ocupació organitzada des del PSPV-PSOE d’Ontinyent.

La Regidoria d’Enllumenat ha iniciat els treballs de reparació de les bases de 42 fanals situats al Barri de Sant Josep, que presentaven problemes d’oxidació i perill de caiguda.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent dedicarà aquest dissabte de vesprada una ruta teatralitzada a la Duquessa d’Almodòvar, dins la programació d’activitats amb motiu de la commemoració del “8 de març” a la ciutat.

La Regidoria d’Enllumenat ha anunciat una important intervenció per a millorar la seguretat als passos de vianants dels barris del Llombo, Sant Rafel i Sant Josep.

 La lliga EBA tornarà al pavelló Fernando Rubio del Col·legi La Concepción d’Ontinyent aquest diumenge, 12 de març. L’Eset Ontinet masculí rebrà al SCD Carolinas.

Les places confrontants al Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent porten des d'aquest divendres el nom de l'històric empresari ontinyentí José Niñerola Company, mort en 2010.

250 karatekes de tota Espanya participaran aquest dissabte a Ontinyent en el XLII Campionat d’Espanya de Shinkyokushinkai, organitzat per la Federació de Kyokushinkai Espanyola amb la col·laboració del club Dojo Kurobi d’Ontinyent i l’Ajuntament de la ciutat.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, i un grup de representants del “Consell de les Dones” presentaven aquest dimecres la programació per cel·lebrar a Ontinyent el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

L'Ajuntament d'Ontinyent està iniciant la seua participació en el projecte europeu NOTE- Xarxa de Municipis i Organitzacions per a les Eleccions Europees.

“Ontinyent Medieval”, el mercat medieval que organitza l'Ajuntament de la ciutat coincidint amb la celebració del “Mig Any Fester" de Moros i Cristians, tornava a ser aquest cap de setmana pol d’atracció per a milers de persones de la ciutat i les comarques veïnes, que omplien estos dies els carrers del centre històric.

Pàgina 1 de 335

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM