Diumenge, 09 Agost 2020
Redacción

Redacción

L’Ajuntament d’Ontinyent atorgarà a partir d’ara les subvencions a entitats esportives pel sistema de concurrència competitiva, segons s’aprovava per unanimitat l’última sessió plenària a proposta del regidor d’Esports Óscar Borrell.

Ontinyent incorpora 600 llibres aptes per a l’educació en igualtat als espais Violeta de les biblioteques públiques de la ciutat.

Aquest divendres ha tingut lloc una reunió de treball entre el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, l'ontinyentí i Director General de Tributs i Joc de la Generalitat Valenciana, Rafa Beneyto, i la diputada de Compromís a les Corts Valencianes, Graciela Ferrer.

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins al 70% en prop de 30 establiments locals. Amb la denominació "Afanyat, que s’acaba", des del 10 d’agost i fins al 16 d’agost les persones interessades podran trobar oportunitats i promocions especials a través del web compraenontinyent.com

El Clúster Textil Sanitario de Ontinyent ha recibido con los brazos abiertos la línea de 4 millones de euros de subvenciones anunciada por el presidente de la Generalitat, Ximo Puig, para aquellas empresas valencianas que se han readaptado y reestructurado para alcanzar con productos sanitarios la lucha contra la COVID-19.

"Des de l’Ajuntament d’Ontinyent volem retre homenatge a la Setmana Gran de Festes de Moros i Cristians que no va a poder celebrar-se amb un espectacle pirotècnic".

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat a l’última sessió plenària l’ordenança reguladora per a la concessió d’ajudes a associacions locals que desenvolupen programes per a promoure la igualtat entre homes i dones.

La residència d’estudiantat posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent al barri de La Vila ha esgotat les 8 places disponibles i ha obert llista d’espera per a noves sol·licituds.

L’ESET-ONTINET continua configurant el seu equip per a la pròxima temporada 2020/2021 en la qual competirà en Lliga EBA. En aquest sentit, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet ha anunciat la incorporació de l’ontinyentí Gonzalo Amador.

182 d’estudiants es beneficiaran de les ajudes al transport que l'Ajuntament d'Ontinyent ha posat en marxa. Així, el 100% de l’alumnat que ha sol·licitat estes ajudes i complia els requisits descrits a les bases obtindrà una ajuda de 100 euros.

Pàgina 1 de 132

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM