Dijous, 25 abril 2024

L’Eset Ontinet buscarà el diumenge la seua primera victòria com a visitant

Posted On Divendres, 11 Novembre 2022 16:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Després d’un cap de setmana de descans, l’Eset Ontinet masculí reprén aquest diumenge la competició en Lliga EBA. Al conjunt del Club Martínez Valls Bàsquet li toca de nou visitar terres murcianes, en aquesta ocasió serà a casa de l’equip de la Unión Baloncesto Archena, qui les rebrà a les 12.00 hores del diumenge.

 

Amb sis partits jugats, tres victòries i tres derrotes, La Salud Archena és 7é a la classificació, mentre que l’Eset Ontintet és 10é, amb cinc encontres, dues victòries i tres derrotes. El conjunt ontinyentí haurà de fer un esforç i aconseguir la seua primera victòria fora de casa, per tal d’allunyar-se el màxim possible dels últims llocs de la classificació.

L’afició ontinyentina haurà d’esperar fins al diumenge 20 per a tornar a veure a l’Eset Ontinet al pavelló Fernando Rubio, on s’enfrontarà al CB Ifach Calpe.

Les que sí que jugaran aquest cap de setmana al Fernando Rubio són les jugadores de l’Eset Ontinet femení. Serà aquest dissabte, a les 18.30 hores, amb el Logos Basket Sedaví. Cap equip ha aconseguit guanyar fins al moment, per la qual cosa suposarà la primera victòria per a un d’ells.

Llegir 208 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM