Dijous, 25 abril 2024

El Club Triatló Ontinyent es consolida com la primera escola de qualitat de la Federació

Posted On Dimarts, 08 Novembre 2022 19:00 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha fet públic el rànquing del programa Escoles de Qualitat, una iniciativa que tracta de reconéixer "el bon treball i el bon fer de clubs en l'educació esportiva dels i les joves triatletes en la nostra Comunitat", segons expliquen des de la mateixa Federació.

Per segon any consecutiu, l'escola dirigida per Joan Blasco, Director Tècnic del Club Triatló Ontinyent, ha estat mereixedora de la primera posició del rànquing i distingida amb el Segell d’Or corresponent.

D'acord amb la presentació que la FTCV fa respecte del rànquing, "aquest reconeixement es du a terme en 2022 a través del segell TRICV Escola de Qualitat, que contempla 14 indicadors, a valorar per part del Comité Escolar i la Direcció Tècnica, amb un sistema de puntuació que ens donarà una classificació de clubs en funció de les accions i activitats desenvolupades al llarg de la temporada, així com de la valoració dels programes esportius de cadascun d'ells".

Pel que fa al Ranking, el Club Triatló Ontinyent ha sigut qualificada com la primera escola amb un total de 91 punts. Alguns dels aspectes que es tenen en compte a l'hora de puntuar els clubs són el número de llicències d'escolars, la igualtat de gènere, la relació laboral dels entrenadors i la seua possessió de llicència en vigor, el projecte esportiu del club, el programa d'entrenament, el ràtio d'entrenador per cada esportista, les accions de promoció o l'organització de proves emmarcades al calendari dels Jocs Esportius, entre d'altres.

Joan Blasco explica que "des de l'Escola estem molt satisfets amb aquest reconeixement perquè estem segurs que estem oferint un programa educatiu i esportiu de qualitats als xicotets triatletes i a les seues famílies. Este era el principal objectiu des que es va fundar l'Escola en 2013. Més que ser el número u en el rànquing, ens alegra veure que estem fent les coses ben fetes dins del projecte".

"El que més es valora des de l'Escola i des de la Federació són els programes d'entrenament, la metodologia, el projecte esportiu i totes les accions que es porten a terme. Des de l'equip tècnic estem contents i amb energia per a continuar treballant. Hem d’estar agraïts als xicotets triatletes i a les seues famílies, que són qui dia a dia estan confiant en el projecte. Açò ho volem per a fer gran el club. Volem que els menuts vegen que tenen lloc amb els majors i que els majors es comprometen a ser responsables al costat de les xiquetes i els xiquets, gaudint majors i grans del nostre esport conjuntament com a club”.

Llegir 324 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM