Divendres, 29 Març 2024

Representació femenina del Club Triatló Ontinyent a la 10k i Mitja Marató de Gandia

Posted On Dimarts, 15 Novembre 2022 16:22 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Club Triatló Ontinyent continua sumant quilòmetres en aquests mesos de pretemporada aprofitant l’ampli ventall de possibilitats que ofereix el calendari esportiu de la Comunitat Valenciana.

En aquesta ocasió, les esportistes del club ontinyentí Paula Chafer, Celia Bolinches i Marta Tolsà s’han desplaçat fins a la capital de La Safor per a participar en la 10k i la Mitja Marató de Gandia.

Pel que fa a la novena edició de la 10k, prova que es desenvolupa completant una única volta a un circuit urbà de 10.000 metres, Paula Chafer i Celia Bolinches van completar la cursa en 42 i 47 minuts respectivament. D’entre les quasi 800 corredores que van participar en la 10k, Paula Chafer va finalitzar en novena posició (cinquena de la seua categoria) i Celia Bolinches en la posició 36 de la classificació general (Top10 de la seua categoria).

Paral·lelament a la celebració de la 10k, Gandia acollia també l’edició 27 de la seua Mitja Marató, una competició que s’ha convertit en un referent a tot el país gràcies al seu perfil i el seu recorregut. L’ontinyentina Marta Tolsà va completar els 21.000 metres que separaven l’eixida de la meta en un temps d’1:38:28, col·locant-se també entre les 10 primeres de la seua categoria i aconseguint la 24 posició de la classificació general d’entre més de 280 corredores.

Llegir 173 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM