Diumenge, 26 Mai 2024

L’esport de base, inclusiu i femení protagonitza el cap de setmana esportiu a Ontinyent

Posted On Dilluns, 07 Novembre 2022 16:22 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’esport de base, inclusiu i femení protagonitzava un intenscap de setmana esportiu a Ontinyent, amb diverses activitats i competicions impulsades pel Club CAVA-Stocklogistic Ontinyent, el Club de Pilota Ontinyent i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

 

Divendres es va viure una jornada técnica al Centre Cultural Caixa Ontinyent sobre “Anàlisi de l’evolució de l’atletisme paralímpic”, a càrrec d’Eleuterio Antón, exatleta olímpic als JJOO de Moscú’80 i Director Tècnic d’Atletisme en Federació Espanyola d’Esports per a persones amb Discapacitat Física. Esta activitat inclosa al 50 aniversari del club Cava Ontinyent-Stocklogistic era la prèvia al multitudinari encontre d'escoles d'atletisme que tenia lloc al Poliesportiu d’Ontinyent amb xiquets i xiquetes de Catalunya, Illes Balears i Comunitat Valenciana. Una trobada que era qualificada com a “gran iniciativa” per escoles participants com la del Club Atletisme UGE de Badalona, qui agraïa al CAVA i a l’Ajuntament “la gran acollida i servei que ens han ofert”.

També dissabte, el trinquet municipal del polisportiu d’Ontinyent acollia la final autonòmica de Raspall Femení de la Federació de Pilota Valenciana, precedida d’una partida de les jugadores del Club de Pilota Valenciana Ontinyent Carmen, Cristina, Laia i Georgina.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, asistia a totes i cadascuna d’estes activitats, així com a un partit de l’equip femení del Voleibol Amateur Ontinyent (VAO), posant de relleu “la importància del cap de setmana esportiu viscut a la nostra ciutat on, més enllà dels esports de masses, han tingut el seu espai i la seua importància l’esport adaptat, l’esport de base i l’esport femení. Des de la regidoria d’Esports volem felicitar als clubs  implicats en universalitzar la pràctica esportiva entre tots els sectors de la població. Que hagen coincidit totes estes cites en un mateix cap de setmana pensem que és molt positiu simptomàtic de com es viu l’esport a Ontinyent”, assenyalava.

Llegir 167 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM