Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent serà seu per primera vegada d'una Final del Campionat de Pilota Valenciana en 1a Femenina

Posted On Dijous, 03 Novembre 2022 18:13 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent serà seu aquest dissabte per primera vegada d’una final del Campionat de Pilota Valenciana en 1ª divisió femenina.

La Federació de Pilota Valenciana, organitzadora de la competició, ha escollit el trinquet municipal de la ciutat per a la final del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, Trofeu Diputació de València, Gran Premi Aproop, després de tres mesos de competició en els millors trinquets de la Comunitat Valenciana.

En concret, a la partida d’aquest dissabte a les 18:00h s’enfrontaran els equips de Bicorp i Beniparell, després de vèncer en semifinals als equips de la Vall i l’Alqueria d’Asnar, respectivament: Victoria i Marina de Bicorp s’imposaren a Aida i Natalia i Ana i Mireia de Beniparell a Myriam i Fanni. El regidor d’Esports, Óscar Borrell destacava que “es tracta de la primera final d’un campionat de Federació que es decidirà a Ontinyent. És un orgull que les millors jugadores de Pilota Valenciana disputen la final del Parelles a Ontinyent. Després del campionat Indicividual estem davant del Campionat més important en la Pilota Valenciana Femenina", remarcava.

La partida estarà precedida a les 17:00 per altre enfrontament de pilota femenina, en aquest cas entre dones pilotaries ontinyentines: Cristina i Laia contra Carmen i Georgina, membres del Club de Pilota Ontinyent que habitualment entrenen a les instal·lacions del poliesportiu. El regidor d’Esports felicitava el club “per la seua ferma aposta per fer de la pilota un esport inclusiu al qual les xiquetes i joves poden desenvolupar un nivell cada volta més alt, com es podrà comprovar a la partida d’aquest dissabte prèvia a la final”.

Óscar Borrell destacava "el treball dut a terme fins aconseguir un trinquet amb la qualitat necessària per acollir partides com aquestes, una final on podrem gaudir de les millors jugadores d’èlit de la Pilota Valenciana, i totes les que anem a seguir gaudir al Poliesportiu a les properes dates". Després de les partides d’aquest cap de setmana, el Trinquet d’Ontinyent acollirà al mes de desembre les finals masculines i partides de totes les categories del campionat femení.

Llegir 231 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM