Dimarts, 23 abril 2024

El subcampió del món de BTT David Valero oferirà una conferència a Ontinyent

Posted On Dimecres, 02 Novembre 2022 17:00 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’actual subcampió del món de BTT, el ciclista David Valero, oferirà la propera setmana una conferència a Ontinyent.

Es tracta d’una activitat organitzada per la marca ontinyentina de peces tècniques esportives Lurbel, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i Fundació Caixa Ontinyent, i que tindrà lloc el proper dijous 10 de novembre al Centre Cultural Caixa Ontinyent a les 19:00 hores.

L’activitat ha estat presentada pel regidor d’Esports, Óscar Borrell, i el gerent de l’empresa Lurbel, Miguel Lurbe, en una roda de premsa a la qual es destacava la importància de comptar a Ontinyent amb la presència d’un esportista de primer nivell, actual nº1 del ranking ciclista internacional en la seua modalitat, i guanyador de la medalla de bronze als últims Jocs Olímpics.

Óscar Borrell posava de relleu l’interès d’esta conferència amb entrada gratuïta “especialment per als i les més joves, ja que és important posar al seu abast referents esportius com aquest”, tot destacant també la importància de la implicació de les empreses privades en la promoció de l’esport, “un aspecte que ja es va destacar en la presentació del projecte de l’àlbum de cromos de dones esportistes d’Ontinyent, i en el que Lurbel un exemple”.

Miguel Lurbe donava detalls sobre l’acte, que estarà amenitzat pels youtubers “Bikineros”, i que estarà precedida a les 18:00 hores d’una atenció al públic assistent per interactuar amb el ciclista, que signarà autògrafs. Lurbe destacava que el ciclista andalús natural de Baza “és una persona molt senzilla i propera, que ha arribat al més alt del ciclisme de muntanya mundial i que anem a tindre a Ontinyent la propera setmana”.

Llegir 192 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM