Dimarts, 23 abril 2024

El club CAVA i la regidoria d’Esports organitzen una jornada tècnica i un encontre d’escoles d'atletisme a Ontinyent

Posted On Dijous, 27 Octubre 2022 18:14 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Club CAVA Ontinyent Stock Logistic i l’Ajuntament d’Ontinyent organitzaran la propera setmana una jornada tècnica d’atletisme i un encontre d’escoles atlètiques a la ciutat.

Es tracta de dues activitats incloses dins la programació del 50 aniversari del club que eren presentades aquest dijous en roda de premsa des de la Junta Directiva del club per Vicent Revert i Andreu Gramage, i pel regidor d’esports Óscar Borrell.

Borrell felicitava el CAVA "pel seu gran treball en tots estos anys, reconegut al recent premi 9 d’octubre, i per les activitats d’aquest 50 aniversari, en les que l’Ajuntament vol estar al costat del club", un suport que se suma al que l’Ajuntament ha donat al CAVA en l’organització del meeting internacional d’atletisme del passat mes de maig a Ontinyent, i el suport que ve donant-se a l’activitat de les escoles esportives del club. "Ara volem seguir estant als seu costat amb estes jornades tècniques que tenen amb un important interès pel seu caràcter formatiu i de pedagogia de l'entrenament, que és important per fer bé les coses ; i també amb un un encontre d’escoles d’atletisme on rebrem esportistes d’altres comunitats", assenyalava.

Vicent Revert detallava la jornada tècnica del proper divendres  4 de novembre al Centre Cultural Caixa Ontinyent des de les 19:00 hores, titolada "Anàlisi de l’evolució de l'atletisme paralímpic", estarà a càrrec d’Eleuterio Antón, exatleta olímpic als JJOO de Moscú’80 i Director Tècnic d’Atletisme en Federació Espanyola d’Esports per a persones amb Discapacitat Física. Revert posava de relleu la importància de les activitats formatives en aspectes tècnics "perquè si no es treballa la tècnica poden vindre les lesions", animant a acudir especialment al col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

A l’endemà de la jornada tècnica, dissabte 5 de novembre, des de les 17:00 hores al Poliesportiu Municipal d'Ontinyent, tindrà lloc un encontre d'escoles d'atletisme que reunirà a les escoles de UGE Badalona; Dinami-k Vilanova; Diana Malloca; València C.A; i CAVA Ontinyent Stock Logistic. Serà un encontre d’entrenament i proves més enfocat a la vessant de trobada preparatòria que competitiva. Tant Vicent Revert com Andreu Gramage agraïen el suport de l'Ajuntament per les facilitats donades, així com per als pares i educadors en un any de 50 aniversari "que ens ha de servir per donar benzina a l’atletisme a Ontinyent i que l’aposta per l’educació i l’esport porte a les noves generacions a estar ací en altres 50 anys", destacava Andreu Gramage.

 

Llegir 186 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM