Dijous, 28 Març 2024

L’Eset-Ontinet enceta la pretemporada aquest cap de setmana a Quart de Poblet

Posted On Dijous, 01 Setembre 2022 14:48 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet ja ha iniciat els entrenaments de cara a la pròxima temporada, que començarà el pròxim 2 d’octubre.

Així, dimarts i dimecres els entrenaments de la pretemporada s’han dut a terme al poliesportiu municipal, mentre que aquest dijous, l’equip es traslladarà de nou al pavelló Fernando Rubio del col·legi La Concepción, que tornarà a ser la seua casa durant aquesta nova temporada.

Aquest mateix dimecres arribaven a Ontinyent els dos nous fitxatges que s’incorporaran a l’Eset-Ontinet: el mallorquí Michael Okafor i el suec-estatunidenc Eddie Czerapowicz. Tots dos ja es troben treballant amb la resta dels seus companys. Cal destacar que el club encara està estudiant la incorporació d’un altre jugador, pivot, per a reforçar l’equip en la Lliga EBA.

CALENDARI

Per a preparar la temporada, l’entrenador, Saúl Blanco, ha preparat un calendari d’encontres amistosos, amb el qual l’Eset-Ontinet disputarà almenys un partit tots els caps de setmana d’aquest mes de setembre. Així, aquest dissabte i diumenge, els d’Ontinyent participaran en el I Torneig EBA ‘Villa de Quart’, organitzat pel CBC Manises-Quart i en el qual participen a més de l’equip amfitrió, el NB Torrent i el conjunt d’EuroProBasket.

El dia 10 viatjaran a casa del CB Tabernes Blanques; el 17, s’enfrontaran de nou al NB Torrent, en la pista del rival; i el dia 25, el Tabernes Blanques tornarà la visita i disputarà a Ontinyent l’últim amistós de la pretemporada.

Llegir 152 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM