Divendres, 19 abril 2024

Núria Tolsá i Ana María Candrea passen amb nota el Campionat d’Espanya de Banyoles

Posted On Dijous, 01 Setembre 2022 14:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana, dues esportistes del Club Triatló Ontinyent s’han desplaçat fins a la ciutat gironina de Banyoles per a participar en el Campionat d’Espanya de Triatló.

Ana María Candrea va disputar el Campionat d’Espanya Juvenil en distància sprint, una cursa de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu. Finalment, Ana María va travessar la meta sent la 56 classificada.

Núria Tolsá havia d’allargar encara més aquestes distàncies amb el Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic en la categoria de Grups d’Edat. En aquest cas Núria completaria 1.400 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10.000 metres de carrera a peu, però la forta tempesta va obligar a l’organització a reduir la prova a distància sprint. Tot i la modificació de distàncies a última hora, l’ontinyentina va aconseguir creuar la meta en dècima posició