Dijous, 25 abril 2024

L’Eset-Ontinet femení inicia els play-offs aquest dissabte al pavelló ‘Fernando Rubio’

Posted On Dijous, 28 abril 2022 16:09 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Eset-Ontinet femení ja sap qui serà el seu rival en els octaus de final que disputaran aquest cap de setmana.

Aquest mateix dimecres s’ha anunciat que el conjunt del Club Martínez Valls Bàsquet s’enfrontarà al CDSC Godella.

El primer encontre serà el dissabte, a les 18.00 hores, al pavelló ‘Fernando Rubio’ del col·legi La Concepción. Aquests play-offs es juguen amb partit d’anada i tornada el mateix cap de setmana, per la qual cosa el diumenge, les jugadores dirigides per Javier Barberà, es traslladaran fins a Godella, per a disputar el segon encontre. Serà a les 19.00 hores al pavelló municipal de Godella. Pel que fa al rival, cal destacar que és un dels equips forts d’aquestes eliminatòries, ja que va quedar primer de grup, sense cap derrota. Recordar que l’Eset-Ontinet femení també va quedar líder invicte del seu grup.

Però aquest no serà l’únic equip del Club Martínez Valls Bàsquet que s’enfrontarà a un cap de setmana decisiu. L’Eset-Ontinet masculí jugarà el diumenge a casa, on rebrà al CBC Manises-Quart. Un encontre on és crucial que els de Saúl Blanco guanyen per no perdre les oportunitats de classificar-se per a la Fase Final. Serà a les 19.00 hores, al pavelló ‘Fernando Rubio’.

Des del club esportiu es fa una crida a l’afició per donar suport a aquests dos equips. L’ambient en els últims partits jugats a casa ha sigut immillorable. Els equips Eset-Ontinet s’enfronten a un cap de setmana on necessiten el suport i la força del seu públic. Així, el diumenge, per al partit del sènior masculí de Nacional, que es juga l’ascens a Lliga EBA, es comptarà amb l’ambientació de Zouk Boss com a DJ i del grup de cheerleaders del Centro de Danza Ópera.

Llegir 314 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM