Dissabte, 27 abril 2024

24 esportistes del CTO estan presents en quatre competicions arreu de la comunitat

Posted On Dimecres, 04 Mai 2022 17:19 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana, vint-i-quatre esportistes del Club Triatló Ontinyent han participat en quatre proves diferents disputades al llarg del cap de setmana: el Triatló Escolar de Bétera, el primer triatló de la Lliga de Clubs Caixa Popular, el Infinitri de Penyíscola i al Campionat Nacional Militar de Triatló.

 

Dissabte de matí va ser el torn de les més menudes i els més menuts amb el XVIII Triatló Escolar de Bétera, en el qual van prendre l’eixida un total de nou xiquetes i cinc xiquets de l’escola ontinyentina en categories Juvenil, Cadet i Infantil. El mateix dissabte de vesprada, i també en la ciutat valenciana de Bétera, quatre xiques i quatre xics del grup d’adults, acompanyats del seu entrenador Joan Blasco, van formar dos equips per a participar en el Triatló per Relleus Mixtos integrat en el circuit de la Lliga de Clubs Caixa Populars.

Pau Extremera, Marta Tolsà, Pau Tortosa i Eva Gandía va ser el primer equip ontinyentí en completar els 350 metres de natació, 5 quilòmetres de ciclisme i 1.500 metres de carrera a peu. En aquesta modalitat per relleus mixtos, cadascun dels triatletes havia de realitzar el triatló complet de manera individual abans de passar el testimoni al següent company, sent el resultat final el temps transcorregut entre l’eixida del primer i l’arribada del quart. Josep Barberà, Yolanda valdés, Arán Reig i Nuria Tolsá van formar el segon dels combinats ontinyentí.

Amb els triatlons escolar i de Lliga de Clubs de Bétera, el cap de setmana no finalitzava per al Club Triatló Ontinyent. A primera hora del matí del diumenge, en Penyíscola, Antonio Tortosa, Quique Campos, Toni Bataller i Jorge Calatayud es preparaven per a afrontar el Infinitri Half Triathlon, una prova de distància equivalent a mig IronMan. Els quatre triatletes van aconseguir creuar la meta després de nadar 1.900 metres, completar un segment ciclista de 90 quilòmetres i córrer 21.100 metres, és a dir, mitja marató.

Josep Vañó i Laura Morcillo van posar el punt final a les competicions del cap de setmana amb el IX Triatlón Playas de Orihuela, el qual va servir per a celebrar el XVIII Campionat Nacional Militar de Triatló. Dels quasi 300 triatletes, 82 van ser triatletes militars representants dels tres exèrcits, de la Guàrdia Civil, la Unitat Militar d’Emergències (UME), els Serveis Centrals i la Guàrdia Reial.

Aquest dissabte 7 de maig, el XXII Triatló per Equips de Cullera comptarà també amb representació ontinyentina per a participar en el segon triatló de la Lliga de Clubs, on xiques i xics del Triatló Ontinyent estan competint en la primera divisió. En aquesta ocasió els esportistes hauran de completar un triatló en distància sprint (750 metres nadant, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu) en formar contrarellotge per equips.

Llegir 239 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM